Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах Анета Анета, Чец ќе ти пишамКако можам на пример типов од сликава да го претворам у букви. Значи се работи за типографија што треба да направам ама незнам како. Значи место човекот да бидат вметнати убави и стилски букви. Се надевам ме сфативте. Ако може или некој да ми направи или да ми кажете како да го направам. Поздрав и фала однапред![]()
:pos2::pos2: Епа сега тоа тие, шо ќе правиш. Иначе ај ќе пробам да видам шо ќе направам.Ах Анета Анета, Чец ќе ти пишам
Трејсај во илустратор, направи еден затворен објект, кликни тајп тул после тоа клик во силуетата и станува граница за текстот т.е. текстот што ќе го пишуваш ќе иде според линијата(строукот).
Ти реков Компјутер Артс да си купуваш![]()
Здраво сакам да ви кажам дека сум аматер во правење на веб страни.Имам направено своја веб страна www.kakobilo.tk ама оваа веб страна е имам направено во front page и мислам дека не е баш најдобар дизајнот и графиката.Дали некој може да ми даде веб страна каде што има убави темплејти за да моѓам да си е направам поубава веб странта или ако има убав темлејт да ми го прати на е-маил oliver990@gmail.com
фала мн од напред поздрав
Дипломска за фотошоп? Што поточно? Фотошоп како поим, како икона, како алатка за обработка на фотографии, како алатка за дизајн. Фотошопот има премногу намениМи треба чоек со ќе ми помогне у изработка на дипломска за Фотошоп....ај ако може некој нека ми пише МСН у порака и да ми помогне...Однапред благодарам и извините ако барам помош на погрешно место !!!
Вака: Ми треба некој да ми даде материјал по можност на македонски: што е фотошоп у кратки црти....и поопширен материјал што е мултимедија и компјутерска графика....Поздрав и фала....
За компјутерска графика сеа ќе ти пишам ПП нека се доаплоадира фајлот.
PDF фајл, на македонски, доколку ти пречи што е PDF пиши на Google > PDF to Word Convert и ќе ти даде некои програмчиња за да конвертираш.
Ова е од Битолскиот универзитет Св. Климент Охридски.
Другото... Точкест нека ме надополни![]()
Фала ти брат многу....ајде чекам ПП....Поздрав
Ми треба помош околу правење на икони за папки и слични работи на десктоп ако знае некој нека објасни како да направам или пак нека прати некој туторијал.