Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Pred pocetokot na kup duelot megju Roma i Juventus ,Bastos gi pozdravuvase navivacite i bese na samo 2-3 metra od Curva sud koi mu frlija shal a ovoj go zede i go krena ne razgleduvajci sto pisuva na nego..A kako sto i samiot izjavi ne znae Italijanski i da go procital toa..Covekot se izvini sto e korektno ...Ako go najdam videoto ce go stavam tuka..
I daj nemojte so tie glupi pravdanja deka ste igrale so 2 tim i ne ste go sakale ova natprevaruvanje...Daj da go sporedimo 1 i vtoriot tim ?!! Triplete ,shestplete letanje u oblaci ( za del od fanovite sosve Vidal ) ...Sportski pozdrav !!!

еве ја разлика мегу првиот и вториот тим

еве ја разлика мегу првиот и вториот тим

Odbranata KOMPLETNA , srednuiot red so Pirlo,Markisio,Vidal na koi podocna ima se pridruzija Tevez ,Llorente ....Decko nemavte ni sut vo golot :eek: Razlikata megju gore postavenite videa se Olimpiko i vasata Arena ...Ne placite ednas bidete muzi i kako ostanatite korektno cestitajte so se veli i makar so pola usta ...

Odbranata KOMPLETNA , srednuiot red so Pirlo,Markisio,Vidal na koi podocna ima se pridruzija Tevez ,Llorente ....Decko nemavte ni sut vo golot :eek: Razlikata megju gore postavenite videa se Olimpiko i vasata Arena ...Ne placite ednas bidete muzi i kako ostanatite korektno cestitajte so se veli i makar so pola usta ...

Тевез Љоренте Погба Лихштајнер Асамоа и Буфон не беа стартери тоа што влегле Тевез и Љоренте у 85 минута е др, ако сакаш потсетисе и лани у рим 0-4 ли колку беше

костурот на екипата ви играше, средината и одбраната ви беа првотимци, бековите и напаѓачите заедно со Буфон беа одморени, дел од нив и влегоа во второ .. од резеврите Исла и Квајарела беа слаби, но Пелусо и Џовинко беа навистина добри, Пелусо ме изненади, неколку лажњаци на противничката половина и коректни центаршутеви, Џовинко ми се чини дека секогаш беше опасен, играч ради кој играчите на Рома добија картони .. Конте малку не потцени, мислеше дека на мускули ќе ја добие утакмицава со добра средина и стандарт одбрана, но тоа не беше доволно, сепак Рома и не е толку класи послаба, па да Конте и Јуве си дозволат таков луксуз, првата утакмица Рома не играше толку лошо, резултатот не беше реален, не требаше Конте да се води по тој натпревар,плус и играше на гостински терен .. а тоа дека му е криво за поразот се гледа во интервјуто и неговите коментари за натпреварот, сите фанови него го обвинуваат, а тој се фаќа за голот индиректно потенцира како одморил некој играчи .. ако Тоти не знае да губи на терен, тогаш таков испаѓа и Конте, дури и полош губитник .. по испаѓањето од ЛШ и 8-те поени предност пред второ пласираната екипа во првенството, не гледам причина зошто не испадна со сите првотимци, освен дека го потцени противникот.

btw:D
vip8hf.jpg

Тевез Љоренте Погба Лихштајнер Асамоа и Буфон не беа стартери тоа што влегле Тевез и Љоренте у 85 минута е др, ако сакаш потсетисе и лани у рим 0-4 ли колку беше

Ne mi se veruva deka tolku brzo si go zaboravil proektilot ... poveli od lani :http://www.youtube.com/watch?v=hMOsq4HRUi0
Decko i tie sto vi sedat 2 postava ne se nisto polosi od prvata eve bez napadot da gi sporeduvame...Diskusijava moze do utre da se vodi ,jas imam pravo da slavim a nekoi pak se smesni so komentarite vakvi bevme takvi bevme,janko i stanko ne igral ,kopackete ne ni cinele i slicno..Conte sig mislel i taka ke ne dobiel pa si zgresil covekot so tie 2-3 rotacije ..

НИГЕР СЕ ВРАТИ!!!!!!!!!!!!!! абе јувенташи зашо не се фалите дека нигеров се врати со нов профил? :D

Ne mi se veruva deka tolku brzo si go zaboravil proektilot ... poveli od lani :http://www.youtube.com/watch?v=hMOsq4HRUi0
Decko i tie sto vi sedat 2 postava ne se nisto polosi od prvata eve bez napadot da gi sporeduvame...Diskusijava moze do utre da se vodi ,jas imam pravo da slavim a nekoi pak se smesni so komentarite vakvi bevme takvi bevme,janko i stanko ne igral ,kopackete ne ni cinele i slicno..Conte sig mislel i taka ke ne dobiel pa si zgresil covekot so tie 2-3 rotacije ..

абе ок е ако се радувате на минимална победа, ама ги забораваш покерите хехе

lichtsteiner4.jpg

моето милениче поише си игра покер со тоти :cool:

Абе дај стварно ставете видео од наводниот гол. :icon_mrgr:
Не го видов јас тој момент.

Абе дај стварно ставете видео од наводниот гол. :icon_mrgr:
Не го видов јас тој момент.

јас оваа слика ја најдов :)
2d6rt78.jpg

На прв поглед ми изгледаше дека не испадна .. а богами и на втор :pos:

Се зезам:) не сум видел и не ме интересира, да беше за Рома, сигурно до сега сто пати ќе простудирав :D

Јуве да примеше таков гол,уште ќе се збореше за тоа,одма ќе се јавеа како на Јуве му помагаат судиите,Тоти и Де Роси ги немаше нешто да зборат за судиите вчера.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom