Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
14.006
Не бе, вие сте ми смешни :D
Абе како да ти кажам, феар анд лоатинг во фан клубов.
Така ни ги перцепираат постовиве, во кои тврдиме дека Мата се нема изјаснето дека сака да си оди.
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 14:30 ---
п.с треба нелогички и ние да се однесувам, оти слабо некои стојат со логика:D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Мрза ми е да те цитирам. Ќе те прашам само од кај ви е ова дека Мата сака да си оди? Јас како што го читам на блогот, последната статија му е за Ето и 3те гола против Јунајтед.
Ниту па се огласи неговиот менаџер дека сака Мата да си оди.
Не е логично нормално. Сами така да тврдите и вие па и весниците. Ако се изјасни Мата дека сака да си оди, верувам дека и Мурињо ќе го пушти, секако ако има понуда од ваша страна ако не џабе ви се калакурниците. А како што гледам сеа за сега Мата се нема изјаснето. Поради тоа престанете со фабрикување вести дека Мата сакал да си оди.
Незадоволен е во секој случај. Нели имаше некоја реакција со Саутемптон и слично. Иде СП, а Мата сака да игра. :)
Па тоа викам де, дека релевантни извори од Јунајтед им ја продаваат приказната на релевантни медиуми.

Хмм, не излезе на крај Мојс и за еден од двајцава, не ми текнува сега кој кажа дека воопшто немало интерес и понуди од Јунајтед?
Добро има смисла и тоа што го зборуваш, ама не ми се верува.

Иначе излезе и кажа така за Тиаго, ама излажа според мене, да са извади оти му го земаа пред нос. За Фрабрегас имаше и на официјалната на Јунајтед дека преговарале и биле одбиени. :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Луѓе разберете на сите ќе ни биде криво ако замине Мата посебно во Јунајтед.
Но @ManUtdChampions е во право.Ова е голема зделка да бидеме реални,40 мил за играч што ни седи на клупа,и плус ако го земеме во предвид фактот дека без Мата играме добро.Тоа е тоа.Доста со паники,што биде нека биде.
Не се секирајте на лето ќе се засилиме,Лукаку,Пиазон,Торган,Атсу,Марин,Мозес :cool:
И дај @dragonsky нека отвори тема Дали има живот после Мата ? :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Луѓе разберете на сите ќе ни биде криво ако замине Мата посебно Јунајтед.
Ептен ќе им биде криво на Јунајтед што конечно купиле играч :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.667
Незадоволен е во секој случај. Нели имаше некоја реакција со Саутемптон и слично. Иде СП, а Мата сака да игра. :)
Добро има смисла и тоа што го зборуваш, ама не ми се верува.:)

Аммм, пишав и претходно..Мата беше во топ форма последниве две сезони. И колку играше на ЕП и на Купот на Конфедерации?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Аммм, пишав и претходно..Мата беше во топ форма последниве две сезони. И колку играше на ЕП и на Купот на Конфедерации?
Кога е во прашање Шпанската репрезентација никогаш не се знае, ама сигурно сака да биде повикан и да биде во Бразил. А и за тоа има голема конкуренција, нели? :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.039
Поени од реакции
67.994
Планот на Мурињо беше Мата да игра десно крило. Е според тоа колку игра сезонава, заклучи дали е за десно крило :D

Иначе сега се пишува дека Челзи пратиле нова понуда од 30 милиони за Руни која била одбиена :ROFLMAO:

Не верувам дека Мата доби соодветна прилика сезонава да покаже што може од таа позиција, затоа прашав дали порано има играно таму...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Не верувам дека Мата доби соодветна прилика сезонава да покаже што може од таа позиција, затоа прашав дали порано има играно таму...
Порано не. Ама сигурно подобро десно крило би бил од Валенсија ;)

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
14.006
Добро има смисла и тоа што го зборуваш, ама не ми се верува.

Иначе излезе и кажа така за Тиаго, ама излажа според мене, да са извади оти му го земаа пред нос. За Фрабрегас имаше и на официјалната на Јунајтед дека преговарале и биле одбиени. :)
Сепак после тоа имаше изјава дека не се наљутил оди бил сменет, туку поради тоа што лошо одиграл. Незадоволен е, ама дали сака да си оди од клубот тоа е друга работа. И Руни сакаше да замине па не замина од јУнајтед така? Али ете нека ви е по мерак. Го зедовте Мата. :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom