- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
4:3Питербо 1 @ 2.75 гостите имаат црвен
4:3Питербо 1 @ 2.75 гостите имаат црвен
91 минBoulogne-Rennes TIM2 2+
i sho zaklucivme so ova , cel den se mislam dali da ja pisam 3+ za takov smotan koeficient i ja pisav , od tolku drugi angliski utakmici , da ti se seram u kopa italija 2 suta roma juventus 0 , i sakas 3 gola da padnathttps://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1687-4572736-1155
na 60 denari ajde rennes butajte golovi
i sho zaklucivme so ova , cel den se mislam dali da ja pisam 3+ za takov smotan koeficient i ja pisav , od tolku drugi angliski utakmici , da ti se seram u kopa italija 2 suta roma juventus 0 , i sakas 3 gola da padnat
da ne prati srekjata e potrebno
Биче боље викендов ...осеќам!
Ги чекам уште овие две вака со дупла шанса, за околу 60 евра... би требало ли да ги биде мајсторе ?!01:00 NJ Devils : St.Louis X2 @ 1.44
01:00 NY Rangers : NY Islanders 1X @ 1.36
.
0:1 FTРеал - 0-2 @2.70
Ги чекам уште овие две вака со дупла шанса, за околу 60 евра... би требало ли да ги биде мајсторе ?!
И фиксни испадна...а Сент Луис01:00 Sabres : Panthers X2 @ 1.55
01:00 Caps : Sens X2 @ 1.69
Последните 5 утакмици меѓу Бафало и Флорида завршиле или нерешено или победиле Флорида.
Последните 5 утакмици на Бафало : 4 изгубени а 1 победено...и 4 од нив завршиле нерешено. Од тиа 4 нерешено 3 изгубиле а една победиле.
Не се лоши Бафало, ако се последни (16), не примаа ногу голови ама последните 3 ги изгубиа и примаа 10 гола.
Флорида се одма над Бафало, (15) место. Вчера на Питсбург му ебаа матер, Питсбург немаа изгубено дома 13 утакмици по ред и Флорида ги сокина 1-5. Каква игра имаа вчера...ако играат пола каа шо играе вчера че ги тепат без проблем.
Последните 6 утакмици меѓу Вашингтон и Отава, сите ги победи Отава, 5 у регуларно време и 1 у продолжение.
Вашингтон од последните 11 утакмици 9 имат изгубено, и последните 5 исто изгубени. Вечер каа шо изгледа нема да му игра Овечкин, они и онака се дупка па без него незнам како че играат...
Отава моментално се подобри од Вашингтон...