Фан Клуб: Челзи

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Сепак најарно Мата да остане во Челзи и да почне да игра во првиот тим :)
Ама Мурињо никако да се откажи од Оскар.. Како крила нека комбинира Хазард,Вилиан,Ширле, полушпиц Мата, нека се одмори малку Оскар :P
NO MATA NO PARTY!

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Мата не иде кај педерите па макар 60мил да понудат. Ако си оди неверувам Мурињо да го даде на некој премиер лигашки клуб, знае тој колку штета може да направи неговото продавање на некој од ривалите... Ако си оди, ќе оди најверојатно во ПСЖ. АМА НЕМА ДА СИ ОДИ!!! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
лол уште се замарате за трансфери на Челзи ? Не ме послушате уште летото кога ви кажав дека допрва ќе идат лоши денови за Челзи ? Ако :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ај секој да пише што ќе направи доколку Мата биде продаден на Јунајтед :D

H

HoT IcE

Гостин
Ја не знам на која тема е понапнато, дали на темана за Х Фактор, или овде за Мата. Се надевам дека Мата нема да испадне! Гласајте со СМС порака 10 на 141345 за да не испадне вашиот фаворит!! ВЕ МОЛАМ!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ја не знам на која тема е понапнато, дали на темана за Х Фактор, или овде за Мата. Се надевам дека Мата нема да испадне! Гласајте со СМС порака 10 на 141345 за да не испадне вашиот фаворит!! ВЕ МОЛАМ!!
Zede jaze be?Ti rekov podebelo...

H

HoT IcE

Гостин
Chelsea are prepared to allow Juan Mata to leave for Manchester Unitedthis week if the champions submit a club record bid of £40m for his services, though the Spain international must also indicate to José Mourinho that he has his heart set upon a move to Old Trafford.
Веста е од Guardian. Прилично релевентен медиум. Шала на страна, ајде да речеме дека Мата навистина ќе иде у Јунајтед, и вашите ставувања се вистински, еве и ја да се изнасјам еднаш за секогаш, и да бидам јасен.
Значи, криво ми е што си иде Мата, ако си иде у случајов, а особено ми е криво затоа што иде у Јунајтед. Која е причината ради која Мурињо и Мата не се согласуваат не знам, и целава ситуација се влече премногу долго што веќе не е добро за тимот и штети на атмосферата. Челзи докажа, и продолжува да покажува дека може да игра без Мата. Моментално сите тројца кои се во стартната постава се за цела класа подобри од Мата, и ќе ме молам да не ме цитирате за ова, не навлегувам во дискусија, ова е лично мое мислење, немора да се согласите.
Ако некој треба да се критикува за ситуацијава до која се доведовме, не треба да се иземат од критика било кој, сите се за критика од различен аспект, почнувајќи од управа, па Мурињо до самиот Мата. Ја сите тројца ги кривам подеднакво исто, ама клубот и Мурињо ќе ми бидат пред Мата затоа што не сме фидер клуб како Малага па да се крстиме на 20 годишен Иско и после трансфер да му повелкуваме дресови. Факт е дека Мата е светска класа играч, ама не е за Челзи, и наша филозофија на игра, неможе сите да бидат, му посакувам се најдобро, кај и да иде, и да иде во Јунајтед, ќе го пратам и ќе ми биде мило за него да нарпави добра кариера.
Chelsea > Mourinho > Mata. Челзи постоел и ќе постои пред и после Мурињо, Челзи освојуваше со Мурињо без Мата, а освојуваше и со Мата, ама моментално Челзи е многу добар без Мата, и Мата нема никаков придонес во тимов, ниту па покажува знаци дека сака да се подобри, можеби и неможе затоа што физички е лимитиран. Во целава ситуација он е најголема жртва и колатерална штета, ама се надевам за добро на тимот, затоа што Мурињо е еден, и неговата филозофија и тактика е една од најдобрите и најценетите, ако тоа е негова одлука, ја почитувам.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Отечување едно големо отечување.
Малку ли е по фб и новини па и тука гледам почнала треската по Мата.
Ќе земам ќе деактивирам кајгана и фб на 10 дена..... уствари ќе земам ќе го изнајмам рутерот на комшиката и ќе се отселам од планетава, кај чичко Роман на плацот ќе кампувам. :D

H

HoT IcE

Гостин
Отечување едно големо отечување.
Малку ли е по фб и новини па и тука гледам почнала треската по Мата.
Ќе земам ќе деактивирам кајгана и фб на 10 дена..... уствари ќе земам ќе го изнајмам рутерот на комшиката и ќе се отселам од планетава, кај чичко Роман на плацот ќе кампувам. :D
За 10 дена се ќе се врати во нормала, и пак ќе се пцуе по Мојс и Вудвард колку се неспособни копилиња, како летото со Фабрегас. Прилично сум убеден дека Мата останува во Челзи, и ова е слична патка од Јунајтед како со Фабрегас за да се правдааат лоши одлуки, што од летниот трансфер пазар, што моментално, затоа што еве јануари е, уште немаат играч земено, дури ни Коентрао кој го имаа капарисано летото. Јунајтед е очаен, некомптетентен и неспособен за трансфер политика и доведување играчи, зошто не знам, ама знам дека по втор пат фановите на Јунајтед лапаат иста патка.

Kajgana Shop

На врв Bottom