Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.200
- Поени од реакции
- 8.230
Ние кон тоа целиме, од вакви ко вас неможе глава да дигнеме. Колку побрзо се направи балканска лига и ве одјебеме тотално толку подобро за Вардар.
Стадионот го изгради ГРАД СКОПЈЕ за потребите на ФК ВАРДАР. Државата инвестираше подоцна. Сите вие добивте можност да ги добите стадионите под концесија освен ние. Кој е тука заебан? Како и да е ние имаме стадион по сите европски норми и сакаме да играме на такви. Дур не обезбедите соодветни услови јас на вас неможам да гледам на нешто еквивалентно на нас. Што сум јас крив што не ве бива.
Кои потреби на ФК Вардар бре, кој политичар помислува на Вардар, исто мешаш вие самите не си ги обезбедивте условите, т.е кој услови пак се вадиш само со стадионот, друго ништо немате.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 16:25 ---
Борец, Охрид, ОсоговоКаде бе со вакви тимови, колку и да нема гледачи Работнички во секој момент би ги ставил пред овие ебиветар тимови
Ако еден тим од овие би влегол прва лига, за една полусезона би собрал повеќе гледачи од колку работнички од своето постоење.
Ако не го сметаме Болтон или Ливерпул кога дојдоа, сепак луѓето отидоа да го гледаат Ливерпул.
Немаат рима песна да им измислиш заедно со Металург.