Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
А тие неколку души што цело време беа околу типот што го фати крстот, морална подршка му даваа? Ќе си ја делат наградата.

Демек среќни се што го фатил крстот. Ако се лажеме... :)

Ништо :(. А замисли сцена 2-ца џандари тргнуваат накај типов а овој го вади крстот од под пазува и испружува раката во егзорцизам стајл.

Би ми бил на второ место на плеј листа, одма после типон што пијан направил 2 собраќајки, а кога го стигнале се качил на дрво и се преправал дека е був (и им свирел на џандарите по бувовски). :pos:
Жити све кај го прочита тоа за овој со собраќајките дај линк да го видам и тоа чудо .:ROFLMAO:

Брееејјј шо непочитуван народ сме бииилллееее ееејјј,
глеам на вести,Скопје,фрлање крст,глеам како глутница кучиња се собрала пред да им се фрли храна,Попе вика назад назад,они пак укопани,ХРАНА,ХРАНА,ХРАНА,ДАЈ,ДАЈ !!!

Па очекуваш да ме учат култура на почит,внимание .... УБИ СЕ !!! :D

Ништо не може да го замени ова сепак :D
Престанете бе еј, не ма да ви дадеме да одите сас крсто... Пушти детето бе...

Сител:
Груевски напишал рандом клише за водици на ФБ, и бил награден со 2000 ЛАЈКОВИ И 3000 КОМЕНТАРИ :pos:
Уау колку битна вест во мојот живот :facepalm:

Де бре... на женана во Штип од рака и го земале крстот. Какви луѓе... :facepalm:

За многу години нека ни е празников :)

Смешно ми се клиповиве едно 10 секудни откако ќе ги изгледам, ама после од смеење преоѓа у греота и жал. Ова не е никако добро, сите маани и се она што не прави да сме толку утепани искача на површина на овој празник.

Дајте видео од Штип бе

Бујрум видео

2wgeusn.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom