Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како моментално што не ти даваат од стопанска, комерцијална банки да ставаш пари на манибукерс (не сум пробал лично читам од членови тука) така ќе забранат и тутунска, уни и уште некое што бива, и што праиме после ?
Абе аман, само скрил ли е ? netteller, entropay, click2pay, instadebit....
А дека сите банки ќе го блокираат скрил, тоа малце тешко за верување ми е...

Овие од влада сигурно нешто озрачено јадат штом смислуваат вака генијално глупави планови.Мислат дека нивните партиски активисти ако се екстремно глупи и можат да ги шалтаат,ќе можат да го шалтаат и остатокот од народот кој не зависи од партиска книшка.
Сега за инает ќе се регнам на бет365 со прокси,ќе напраам акаунта на ентропеј и куров да ми го испушат пред споменикот на Аце.

Море денеска се растурија 1/2 2/2 а толку малце натпревари

Дали знае некој поради која причина е одложена Alferton - Taworth и какво е правилото во златна копачка, ако ја чекам уште таа утакмица, колку време треба да помине за да биде коеф. 1 ?!

Овие од влада сигурно нешто озрачено јадат штом смислуваат вака генијално глупави планови.Мислат дека нивните партиски активисти ако се екстремно глупи и можат да ги шалтаат,ќе можат да го шалтаат и остатокот од народот кој не зависи од партиска книшка.
Сега за инает ќе се регнам на бет365 со прокси,ќе напраам акаунта на ентропеј и куров да ми го испушат пред споменикот на Аце.

И коа ќе извадиш пари ризикуваш казна од 1000 евра.

Луѓе една Кина неможе да им забрани на Кинезите иако се обидубва не па нашиве ке направат нешто. Прееска кај едно другарче он е на Близу и они имаат забрана за отварање сајтови за кладење, со помош на VPN си отвори акаунт на bet365, си дигна пари на Neteller, си ги пребаци на кладилница и почна да се клади.Што се однесува до симнување на пари, имаш милион варијанти ако сакаш да ги симнеш парите и завршена приказна. Да не објаснувам овде на долго и широко што се варијанти постојат

Него остајте тоа, дај да ги сечеме на избори буљашиве, ако треба ке гласам за некоја си Земјоделска партија ако постои таква само нека се скинат од к.р овие

Дали знае некој поради која причина е одложена Alferton - Taworth и какво е правилото во златна копачка, ако ја чекам уште таа утакмица, колку време треба да помине за да биде коеф. 1 ?!
И јас ја имав пишано ...во моцарт.
Добитен сум без неа незнам дали треба да се чека сеа или готово бидна шо бидна. Досеа шо имав играно некој од истата лига шо ги одложиле, уште наредниот ден ми исплатија, не чекав да се преигра....

Убав ви е муабетот за отварање сметки на повеќе кладилници дури не е забрането регистрирање македонци, да не се каам што не ја искористив оваа 'дупка'(ебати дупката), ко неколку претходно. Јас имам акаунт сега за сега само на bet365, ај кажете кои се други топ 3 кладилници, со убава понуда, лесна навигација и едноставно уплаќање како и едноставно депозитирање?

Уште нешто плус да додадам. Нели се обидуваат PayPal да го донесат. Нека го донесат, се поголем број на кладилници прифаќаат PayPal :)
Можеш да тркнеш до Врање или Ќустендил и да си отвориш нерезидентна сметка и да ја користиш за кладење.
Има уште варијанти така да тој што сака ке се клади и нека не шират паника зошто целта им е да се кладиме во нивната државна кладилница за некои како Ивона, Латас, Бичиклиски и цела таа багра да собираат по некое милионче. Ма не им плаќам ни денар за да не ги собира некој друг моите пари.
Плус еден бојокот да се удри на новава државна лотарија и за 5-6 месеци Австријците ке се спакуваат, клоцата у гз и по дома нека си идат и нека ги соберат и овие од влада.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 22:09 ---
Убав ви е муабетот за отварање сметки на повеќе кладилници дури не е забрането регистрирање македонци, да не се каам што не ја искористив оваа 'дупка'(ебати дупката), ко неколку претходно. Јас имам акаунт сега за сега само на bet365, ај кажете кои се други топ 3 кладилници, со убава понуда, лесна навигација и едноставно уплаќање како и едноставно депозитирање?

William Hill
Ladbrokes
PaddyPower
Unibet
Mybet
Sportingbet
Betsafe
Bet-at-Home

како што пишав,курот ќе ми го испушат пред споменикот на Аце.Нема да вадам директно од банка туку ќе извадам од ентропеј да речеме,а банката не е должна да им дава документи на УЈП од каде јас вадам пари и од каде ми се толку пари.Фала богу нема да вадам наеднаш 500 еура,туку на 3-4 пати по еве да речеме 100 еура.Нека го сисаат педерите од влада тогаш,ама во таа “државна лотарија“ не се кладам,макар и последна на светов да е.

Вечер се ропа НХЛ...

Ренџерите со Детроит најубаво да се избегне, може се да биде...
Филаделфија против Нешвил ми оде за 1, Филаделфија го играат најдобриот хокеј до сега...не гледам како Нешвил би победил поготово у гости, има 5 по ред изгубено.
Флорида со Сан Хозе заебана, некој Х може да испадне...
Отава - Монтреал и ваа да се избегне...
Тампа против Исландерс...да не се вратеше Бишоп би типувал за Исландерс ама се врати и одма се покажа колку му е важен на тимот ама пак ништо не се знае.
Минесота - Едмонтон Х2 и нека си ебат матер.
Сент Луис против ЛА...доста му беше на плавите, редно е кралевите да се покажат.
Далас - Бостон некоа двојка, нажежани се Бостон изгубиа дома од Торонто 3-4 а Далас се катастрофа, имаа 6 изгубени по ред па го победиа Едмонтон 5-2 ама Бостон ич не ми е сигурен...
Калгари против Винипег...му давам предност на Винипег, новиот тренер дојде и одма победа 5-1, а пред тоа имаа 5 изгубени по ред...а и имат заебан тим.
Колорадо - Девилс некој Х...
Феникс против Ванкувер...врска немат, и двата тима почнаа да паѓат, имат само 1 победено од последните 5...

Малку пократко...ме мрзе да пишам и инфо, повреди, суспензии, голмани итн...

Филаделфија 1 а може и 4.5+
Флорида 1Х
Едмонтон Х2
ЛА 2

За утре планирам да пробам со овие ГГ прво и јас, се мислам да играм 2/4 на 300 денари али незнам колку би била мин колку макс
досега 3 најдов уште една се мислам
Helmond-Venlo GG prvo
Maastricht-Eindhoven GG prvo
Dubai-Emirates Club GG prvo

мислење од вас за овие и да додадете некоја плус според вас :)

Незнам бе шо е толку несфатливо...прокси човече прокси...
Прокси ќе функционира се до моментот кога од тие онлајн обложувалници ќе забранат регистрација на нови членови од нашава држава. Ајде сеа нека се крене паника и дека ќе ги банираат сите постоечки јузери шо ги имаме таму....
Еве еден емаил од лани од бвин.

Повеќе тука...
Сега појасни ли се некои работи... ? еве да ти потврдам и дека сеуште ми е функционален акаунтот на бвин, пред 1 месец ставив пари преку скрил таму.

Забраната шо можат нашиве да ја воведат, е да им наложат на сите интернет провајдери да ги блокират овие сајтови. Тоа рековме се решава со прокси. Шо те кошта да си отвориш акаунти на 2-3 онлајн обложувалници совреме, за секој случај ако се воведе и следниот чекор - забрана од онлајн обложувалници за регистрација на нови акаунти од нашава држава.

хаха какво прокси бе човече, ако сакаат да го средат ова ке го средат, прво ке ти пратат меил дека акаунтот ке ти биде затворен, второ нема да дозволуваат регистрација на членови од македонија и готово проблемот е решен, со прокси ке пристапиш на страната ама џабе, и да рег акаунт од друга земја не можеш да вадиш бидејќи ке ти побараат документ за идентификација

Абе шо ке средат ке средат тоа Америка ,Кина неможат да го средат ние ке го средиме еве и Бугарија забранија па курот кој сака ке најде начин ние ебате државата шо сме ништо не функционират па така ни ова

Другарчиња, дали знае некој онлајн обложувалница (странска), т.ш. минимумот да биде под 10е. Се надевам на брз одговор бидејќи за вечерва ми треба. Ви благодарам однапред.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom