Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не се лажеме, судиите ни помогнаа во клучните/битните моменти... :)

Реално гледано судење какво што имаме на Европсково немаме ни на утакмиците во Борис Трајковски,а додека траеше утакмицава некој се жалеше за судиите...многу страни се испишале па ме мрзи да барам сега.

И што сакаш да кажеш сега со ова што го болдираше со црвено?

На сила т'пан не са чуке кажувме во Гевгелија, беше нервозно али утре е нов ден со нови шанси!

Реално гледано судење какво што имаме на Европсково немаме ни на утакмиците во Борис Трајковски,а додека траеше утакмицава некој се жалеше за судиите...многу страни се испишале па ме мрзи да барам сега.

Јас се жалев за судењето откако ги исклучија и Кире и Манасков за неполни 5 секунди а реално гледано немаше елементи за такво нешто

1.Шпанија 4
2.Данска 4
3.Македонија 2
4.Унгарија 1
5.Исланд 1
6.Аустрија 0

Данска си тепаше...унгарија нерешено со норвешка супер ни искочи групава...
Реално Унгарија можеме да ја тепаме...Со шпанија лагано да си играме пошо ја губиме...и со исланд ќе биде клучно...

Јас се жалев за судењето откако ги исклучија и Кире и Манасков за неполни 5 секунди а реално гледано немаше елементи за такво нешто

Манасков намерно ја удри со нога а Лазаров направи фаул иако пикерот имаше чист пат кон голот.

Полесна одлуки за судиите од вакви ситуации немало .

Мене најсмешен ми беше моментот кога беше направен пеналот врз Манасков со уште 5 секунди од казната на Кире, јас и Illumnious у исто време коментираме: А кој ќе шутира, во исто време и Ников од таму: Но, кој ќе шутира? И мртва тишина...:pos: Тоа многу кажува што нема кој да ги шутира пеналите да не е Кире (ок и Мојсо, ама тој не е тука сега). :pos:

m7ux.png

Со веѓа спуштена...:pos: АААААААААААААААА УРЛАМ!! :pos::pos::pos:
Го обожавам значи каков ѕвер!
Општо целиот коментар е врв над врвовите... да го разбудам моето мече! :pos:
Кириле легендо белосветска! :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom