Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
A пред куќа/зграда ќе можит да си паркираме?Или во визба да ги чуваме колине?

Кога имало Охрид малга бе?o_O

Тунајт :D
1524361_10151960832263579_1116604804_o.jpg

Денеска не видов ниту еден да наплаќа. Се паркирав на Кузман Јосифоски на сите коли гледам фискална, почекав 10мин некој да дојде ама ништо. Рампана беше крената кај киноно и таму немаше човек за наплаќање.

Денеска не видов ниту еден да наплаќа. Се паркирав на Кузман Јосифоски на сите коли гледам фискална, почекав 10мин некој да дојде ама ништо. Рампана беше крената кај киноно и таму немаше човек за наплаќање.

Мене ми се имат ова десено на плоштад,почекав 2-3 минути,никој не дојде си ја остајв едно 2 сати колата си се вратив си ја запалив и си заминав,никој не ми наплати за паркинг..

A иначе на вечер до колку стоет за наплаќање до 10?

Незнам до колку стоет,ама пишит дека се наплаќат од 7 до 1:30 секој ден вклучително и недела

Каде то?Иначе сеа се плаќат и улицана шо е од општина до кај факултетон за информатика.

Од општина до Партизанска таа е Кузман, таму се паркирав денеск погоре ти пишав.
А се паркирав досега во универзитет, по Партизанска нагоре, лево ти е уличкава пред Тутункса на тротоар и во универзитет.Untitled2.png

Од општина до Партизанска таа е Кузман, таму се паркирав денеск погоре ти пишав.
А се паркирав досега во универзитет, по Партизанска нагоре, лево ти е уличкава пред Тутункса на тротоар и во универзитет.Прегледај го приврзокот 82294

Јас колку шо знам секогаш се плаќаше пред универзитет,спроти план Б ако мислиш на то место.А за внатре на факултет незнаев дека се плаќало.

Јас колку шо знам секогаш се плаќаше пред универзитет,спроти план Б ако мислиш на то место.А за внатре на факултет незнаев дека се плаќало.

Па не се наплаќа внатре затоа таму се паркирам. Таму учам ме знаат овие вработените, ама сега ставиле синџир и не пуштаат повеќе студенти. :mad:

Па не се наплаќа внатре затоа таму се паркирам. Таму учам ме знаат овие вработените, ама сега ставиле синџир и не пуштаат повеќе студенти. :mad:

Е јебига,празна била општинската каса :mad:,немат да ме чудит и паркингон кај Европа да го напрат да се плаќат,само паркингон кај општинана позади не се плаќат за советницине да не плаќет ко ќе одет на работа,ебати будалите..

нели предизборно беше дека новиве ќе го укинат плаќањето на паркинг, дека старите претерале :mad:

Еден од најубавите градови во земјава.... ако бирам втора локација за куќа, тоа е Охрид:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom