Македонија - Австрија [ 16.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Македонија

Гласови: 79 60,8%
  • нерешено

Гласови: 6 4,6%
  • Австрија

Гласови: 45 34,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некоја глупача напишала на фејсбук: 28:21 за Македонија, благодарение на Борко.
И пишал некој дека 22:21 завршила и ваа овоа го вратила: Леле не сум ја догледала...
:pos:

Се моли Обрван наредниот натпревар да го започне со Ојлевски наместо со телето Манасков кое и денес беше најголема дупка.

:tapp: Тоа што е плукан и навредуван на натпреварите помеѓу Вардар и Металург затоа што се продаде за некое евро плус и покрај тоа што Вардар сезоната беше шампион отиде во ривалски клуб, не значи дека го сметаме за небитен играч и дека нема придонес за репрезентацијата. Ти си тој што нема грам мозок во случајов, не мешај клубски ривалитет со репрезентација

Не брат ти немаш грам мозок... до вчера му пцујаше од А до Ш се по список фрлаше со предмети плукаше и уште шо знам што друго... сега одиш и го бодриш со кое лице? и кој е пичка во случуајов незнам...
Се гледа дека си нафурано момче кое сака да се покажува во маало и пред своите другари па глуми Хулиган :*

Него сеа ако тепа Унгарија со Норвешка, уствари ни Унгарија ни Исланд нема бодови да носат, што значи табелата ќе биде
1. Шпанија - 4 бода
2. Данска - 4 бода
3. Македонија - 2 бода
4. Австрија - 0 бода
5. Унгарија - 0 бода
6. Исланд - 0 бода

Така?
Не може два тима од иста група по 0 бода да однесат хахахаха

Унгарија и Исланд изиграа нерешено, ќе одат со по 1 бод :)

Него сеа ако тепа Унгарија со Норвешка, уствари ни Унгарија ни Исланд нема бодови да носат, што значи табелата ќе биде
1. Шпанија - 4 бода
2. Данска - 4 бода
3. Македонија - 2 бода
4. Австрија - 0 бода
5. Унгарија - 0 бода
6. Исланд - 0 бода

Така?

Не може двете да не носат бодови:). Во случајов ќе имаат по бод.

Сепак Коњаникот ме претркал:)

1. Шпанија - 4 бода
2. Данска - 4 бода
3. Македонија - 2 бода
4. Австрија - 0 бода
5. Унгарија - 0 бода
6. Исланд - 0 бода

Така?

Не, Исланд и Унгарија носат по 1 бод. :)

Ти сиктер, други пцујат мајки, се јунаци на форумов.

Јас никого не навредив, ако не сте способни да комуницирате на ниво повисоко од ниво на шимпанзо, не слегувајте од дрвата.

Башка да се сретнеме во живо, нема да ми речеш сиктер, ти гарантирам.
Нема таква несреќа што ќе сака тебе да те сретне во живо :( :(

Не брат ти немаш грам мозок... до вчера му пцујаше од А до Ш се по список фрлаше со предмети плукаше и уште шо знам што друго... сега одиш и го бодриш со кое лице? и кој е пичка во случуајов незнам...

Со предмети никогаш не сум мавал ни еден спортист и сум строго против тоа, за пцуење да, го пцуев, не знам што не ви е јасно бе, се шитна за пари и отиде во ривалски клуб, каков однос да имаат навивачите на Вардар спрема него кога се игра дерби ?? Па Марио Геце што отиде у Баерн го утепаа од пцуење вреѓање, и сега кога ќе даде гол за Германија навивачите на Дортмунд да не нема да се радуваат?? Сегде у свет е истото, не глумете некој патриотизам и не знам што, едноставно ги изневери навивачите на Вардар и нема да ја добие нашата почит. Никој никогаш не го оспорил неговиот квалитет и допринос за репрезентацијата

:tapp: Тоа што е плукан и навредуван на натпреварите помеѓу Вардар и Металург затоа што се продаде за некое евро плус и покрај тоа што Вардар сезоната беше шампион отиде во ривалски клуб, не значи дека го сметаме за небитен играч и дека нема придонес за репрезентацијата. Ти си тој што нема грам мозок во случајов, не мешај клубски ривалитет со репрезентација

Зошто аплаудиравте и му се смеевте кога ја повреди ногата , знааејки дека нема да игра за репрезентација? а сега го барате зошто?

Не знаев дека толку ќе ви се свиѓа моето мислење што толку го лајкувате, фала на тие што искрено им се допаѓа.
И мене ми е малку смешно сега, ама во склоп на темата и ракометарите е .

Зошто аплаудиравте и му се смеевте кога ја повреди ногата , знааејки дека нема да игра за репрезентација? а сега го барате зошто?

Манасков си лета у облаци после едно добро првенство дае некој гол и одма полета едноставно Ојлевски е двапати подобар од него.

Едино нешто што е добро што Прибак ќе игра на овие две малце креативност да донесе, Жути одлично го изнуди исклучувањето на крајот бар за тоа е мајстор :)

а Киро со ташаци до колена е!

Прибак ко некој несигурен муфљус од позадина :ROFLMAO:

Ама ќе легне во линија со Фичо и Кире,ако ништо подобро ќе биде од сега.
Мада и бранче витални голови постигна денес (y)

Манасков ако игра толку и на следните да си пишеме пропало,нека им каже некој таму,не е шала пласман може да не кошта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom