Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е веќе претеризам, и понудата гарантирам ќе биде срање, и коефициентите исто, па на сето тоа и 10% данок. Замисли ја логиката, ем уплаќаш кај нив, ем им плаќаш данок.

Тоа ти е исто како на спортлајф сеа да го плаќаме данокот 10%. Кое срање човече, ако реален коефициент е да кажеме 1.80 низ повеќето кладилници, во оваа државната ќе биде 1.65, и плус на тоа уште 10% намали, ти иде некаде 1.48 коефициентот.

Све да им ебам, што е следен чекор, да ги затворат спортлајф и останатите?

Монополче другарчиња.
У превод :

- Какви коеф сакат , такви ќе стават.
- Кои лиги сакат , тие ќе ги стават.
- Лимит колку сакат , толку ќе стават.
- Целосна контрола на се.
- Плус данок шо ќе плаќаш.

Ова се знаеше од порано али дека олку ке дојт работава не се надевав мада мене кур ми е двор ми е нека му ја мислат сега овие шо држат обложувалници а и вработените во нив пошо полека полека ке ги испозатворат и ке си останат на улица вработениве ОСТВАРУВАМЕ

Vi kazav jas za ova uste 5,6 strani nazad.more samo edna revolucija pred sobranie so biltenite vo raka.... :) inaku makedonija tepa deneska sigurno :D

Реков јас. Никој да не стапне во кладилница неколку дена и да видиш дали ќе може ваква играчка да си играат. Кога големите кладилници како спортлајф и златна копачка ќе осетат негативни последици од овие политики тек тогаш ќе може да се направи нешто. Сигурно тие имаат поголема моќ отколку сите играчи да се соберат.

Уште нешто не ми е јасно, сега на таа новата ќе може преку интернет да се обложуваме.
Е сега значи ли тоа дека ако спортлајф си направи софтвер за онлајн обложување и во спортлаф ќе може да се кладиме преку интернет?

Ви реков ќе го најдат чарето и за онлајн кладењето ако сакат.

Како и да е, се по список :)

Чекај да одам да променам приватните информации на профилот , да не ме најдат еј...

Селете се ако можете од оваа проклета држава, толку.

Кур ве боли,нема закон што може да ве спречи да не играте и 50% да зимаат коцкар си е коцкар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom