Z
zlaki
Гостин
може некој знае каде има курс за компјутерска безбедност?
Имаш антикварница позади новата зграда на ти мобајл на плоштадMi treba nekoj da mi kaze vo Makedonija kade ima antikvarnica shto otkupuvaat stari raboti. Doma imam stara mashina za sienje, stara pegla na zar i bakarna tava za gotvenje. Ke postirav sliki ama pusto nemam doma net i koristam internet od telefon. Mozete da pishete javno ili PP.
Имаш антикварница позади новата зграда на ти мобајл на плоштад
е имејл друже незнам дали имаат знам дека откупуваат антики..Ako sakash da mi dadesh email od antikvarnicata posto ne sum od Skopje. Ako da ne odam za dzabe. BTW fala na informacijata ako gi zemat te chastam kafe
Каде можам да најдам кертриџи/патрони/refills Gillette Fusion ProGlide Manual (не Power), со пет сечила? Во големиве маркети има? Тинекс не видов..
Каде можам да најдам кертриџи/патрони/refills Gillette Fusion ProGlide Manual (не Power), со пет сечила? Во големиве маркети има? Тинекс не видов..
За грчки јазик http://www.challenge.edu.mk/Каде можам да најдам некоја добра Школа за Грчки јазик и Хип Хоп?
Во веро маркети има вчера глеав...Каде можам да најдам кертриџи/патрони/refills Gillette Fusion ProGlide Manual (не Power), со пет сечила? Во големиве маркети има? Тинекс не видов..
Ова е за грчки...Каде можам да најдам некоја добра Школа за Грчки јазик и Хип Хоп?
За Грчки имаш една јака на Илинденска накај Влада. Другово не те разбирам?Каде можам да најдам некоја добра Школа за Грчки јазик и Хип Хоп?