Барам (плаќам) да ми се изработи меморија игра во C# и LUA

• Креатор на темата Креатор на темата S_a_y_l_e_R
  • Време на започнување Време на започнување
Кои муабети еј мислиш све генијалци на форумов па никој не се нашол у таква ситуација. Совет другар на вакво место исполнето со брилијантни умови не барај таква помош, гугл ќе ти помогне многу повеќе него било кој овде.

Кои муабети еј мислиш све генијалци на форумов па никој не се нашол у таква ситуација. Совет другар на вакво место исполнето со брилијантни умови не барај таква помош, гугл ќе ти помогне многу повеќе него било кој овде.
Навистина, какви генијалци, делат совети за етика и морал, место да лицитираат на објавениов тендер!

Исто така никој од никаде не знае за типов што, колку знае да програмира...

Значи кој може ми треба ИТНО да ми изработи проект за факс(семирнарска)

1.Треба да се изработи меморија игра во C# со 6x6 коцки,време 150секунди кое одброрјва назад и тоа..

2.Исто меморија игра во некој си LUA(врска немам како и што е)

Имам документ во word кој подетално опишува како треба да изгледа сето тоа.
КОЈ Е ЗАЕНТЕРСИРИСАН И МОЖЕ дда го направи тоа да ми напише порака да се договориме за цена и детали.
Фала.

Туторијали се од помош и во Македонија, одобено во програмерска струка. Од искуство зборам, не напамет.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Дај бе прекини да праќаш од овој alcatel one touch 5020x! Срамота е!

Јас сум голем фан на програмирање во С++
Си направив калкулатор лично сам што барав по интернет

Јас сум голем фан на програмирање во С++
Си направив калкулатор лично сам што барав по интернет

Јас еднаш многу се потрудив и успеав да направам програма за собирање на 5 броја во C++.

qXKD4WE.png

Мојот труд

qXKD4WE.png

Мојот труд

Супер, сега пробај да направиш да можеш да собереш колку сакаш броеви, на пример прво го внесуваш бројот на броеви, па после броевите кои треба да бидат собрани :D
И батали ја оваа тема, пишувај во соодветната за програмирање :D

лелелеллеле стручнаците сите ееј! :D
Гледам сите вработени вие,плати по 100000ден ,па рекративно сега на форумов кисните и се правите некој си стручнаци ...
Фино лепо прашав кој сака сака да заработи некоја пара,ама нели платите ви се преголеми и не ви требаат на вас такви работи,критиките се побитна работа...

И да,да не цитирам дечкото што е многу ироничен и што спомнува женски,баби,мајки....Да не му ја тупи ногу,оти јас имам загарантирано работно место,за година ипол(тоа е брат,македонија јбг),од туторијали ли,од книги ли,ќе бидам способен да работам во компанија со плата над 500бона а вие останете да се правете паметнаковци,и да кисните тука по форумов ...

Знам сега ќе јадете гомна и за текстов,ама тоа е,this is macedonia :D Кој со мака,кој без мака,ќе се сноѓаме во животот :)

Бидете ми поздравени,останете вие да ја барате правдата и да одите на интервјуа место мене :D ,многу ме трогнавте со коментарите,дури и планирав да се отпишам од факултет,ради паметнаковците хахахахахах
p.s.другарот за женската ич да не му се секира,ако имам време ќе стигнам и до неговата(ако ја има :D :D :D )

Гледам сите вработени вие,плати по 100000ден ,па рекративно сега на форумов кисните и се правите некој си стручнаци ...
Фино лепо прашав кој сака сака да заработи некоја пара,ама нели платите ви се преголеми и не ви требаат на вас такви работи,критиките се побитна работа...

И да,да не цитирам дечкото што е многу ироничен и што спомнува женски,баби,мајки....Да не му ја тупи ногу,оти јас имам загарантирано работно место,за година ипол(тоа е брат,македонија јбг),од туторијали ли,од книги ли,ќе бидам способен да работам во компанија со плата над 500бона а вие останете да се правете паметнаковци,и да кисните тука по форумов ...

Знам сега ќе јадете гомна и за текстов,ама тоа е,this is macedonia :D Кој со мака,кој без мака,ќе се сноѓаме во животот :)

Бидете ми поздравени,останете вие да ја барате правдата и да одите на интервјуа место мене :D ,многу ме трогнавте со коментарите,дури и планирав да се отпишам од факултет,ради паметнаковците хахахахахах
p.s.другарот за женската ич да не му се секира,ако имам време ќе стигнам и до неговата(ако ја има :D :D :D )

Тоа е Македонија и затоа ќе остане на такво ниво. Незнам која приватна а особено странска компанија вработува некој (програмер) без претходно тестирање. Само со диплома рекот кој вработува , освен државно каде што не им треба некој нешто да знај туку да е способен да гласа на избори :).
Не е проблемот во тоа што побара помош но проблемот е во начинот на кој бараш а особено на кој се изразуваш и се фалиш како 5 годишно дете со сладолед.

bac ako e administracija i nivoto e word od kompjuterski vestini i facebook....ti veruvam...

темата е затворена.не плаќам веќе никому,ни дебело ни текно,работата ми е скоро готова :)

Фала на вниманието на сите

дали ти треба нешто кујнски елементи, квалитетна и поволна изработка?

Тоа е Македонија и затоа ќе остане на такво ниво. Незнам која приватна а особено странска компанија вработува некој (програмер) без претходно тестирање. Само со диплома рекот кој вработува , освен државно каде што не им треба некој нешто да знај туку да е способен да гласа на избори :).
Не е проблемот во тоа што побара помош но проблемот е во начинот на кој бараш а особено на кој се изразуваш и се фалиш како 5 годишно дете со сладолед.

другар јас фино лепо напишав кој сака да изработи,за деталности да ми напише порака,не гледам ништо грешно во тоа,башка пошто денешно време никој не ти дава ни тоалетна хартија за без пари,напишав и дека ќе ја платам.
Не знам кој ви е проблемот тука сите ми солат памет,ако сте толку едуцирани направете си профил на Odesk и правејте пари таму,не киснете по форуми тука.

И да,зборувате како да јас сум дипломиран и незнам ништо од програмирање или слично,
финтата е шо сум 2ра година ,учам моментално c# (Visual studio главен програм од предметот-која семинарска ја направив за 2h, а проблемот ми беше со LUA,
бидејќи немаме спомнато ништо досега од тој јазик,следен семестар ќе учиме тек,па професорот ни даде таква семинрска за да имаме било какво предзнаење за следниот семестар.А ДАЛИ јас ќе го научам тоа или не,баш и не е ваша работа и тема на осудување.
ТОлку од мене.пријатно.
Продолжете си вие :D

500 Bona i plus sopsoben za zagarantirano kompanisko rabotno mesto abe alooo.....Od sigurni izvori ke bides vraboten vo Makedonija pat (i toa so novito direktor bokserot) ! Ke kosish treva na avtopat pritoa maftajki so diplomata po kolite sto ke pominuvaat.
PS: Da im kazes doma da prestanat da te lazat deka si najpameteno dete u maalo!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom