Барам (плаќам) да ми се изработи меморија игра во C# и LUA

• Креатор на темата Креатор на темата S_a_y_l_e_R
  • Време на започнување Време на започнување
лелелеллеле стручнаците сите ееј! :D
Гледам сите вработени вие,плати по 100000ден ,па рекративно сега на форумов кисните и се правите некој си стручнаци ...
Фино лепо прашав кој сака сака да заработи некоја пара,ама нели платите ви се преголеми и не ви требаат на вас такви работи,критиките се побитна работа...

И да,да не цитирам дечкото што е многу ироничен и што спомнува женски,баби,мајки....Да не му ја тупи ногу,оти јас имам загарантирано работно место,за година ипол(тоа е брат,македонија јбг),од туторијали ли,од книги ли,ќе бидам способен да работам во компанија со плата над 500бона а вие останете да се правете паметнаковци,и да кисните тука по форумов ...

Знам сега ќе јадете гомна и за текстов,ама тоа е,this is macedonia :D Кој со мака,кој без мака,ќе се сноѓаме во животот :)

Бидете ми поздравени,останете вие да ја барате правдата и да одите на интервјуа место мене :D ,многу ме трогнавте со коментарите,дури и планирав да се отпишам од факултет,ради паметнаковците хахахахахах
p.s.другарот за женската ич да не му се секира,ако имам време ќе стигнам и до неговата(ако ја има :D :D :D )

Пријателе, терај си го ти факултетот и не се замарај со непотребни коментари. Колку повеќе како тебе завршат толку подобро за нас.

Гледам сите вработени вие,плати по 100000ден ,па рекративно сега на форумов кисните и се правите некој си стручнаци ...
Фино лепо прашав кој сака сака да заработи некоја пара,ама нели платите ви се преголеми и не ви требаат на вас такви работи,критиките се побитна работа...

И да,да не цитирам дечкото што е многу ироничен и што спомнува женски,баби,мајки....Да не му ја тупи ногу,оти јас имам загарантирано работно место,за година ипол(тоа е брат,македонија јбг),од туторијали ли,од книги ли,ќе бидам способен да работам во компанија со плата над 500бона а вие останете да се правете паметнаковци,и да кисните тука по форумов ...

Знам сега ќе јадете гомна и за текстов,ама тоа е,this is macedonia :D Кој со мака,кој без мака,ќе се сноѓаме во животот :)

Бидете ми поздравени,останете вие да ја барате правдата и да одите на интервјуа место мене :D ,многу ме трогнавте со коментарите,дури и планирав да се отпишам од факултет,ради паметнаковците хахахахахах
p.s.другарот за женската ич да не му се секира,ако имам време ќе стигнам и до неговата(ако ја има :D :D :D )
Браво, ашкол сум, па и знаеш да си избереш професија. Ако си избрал лекар ......

Џовани коа ќе дипломираш на ова, за втор факултет запиши после медицина на ФОН :confused: (или некој таков „колеџ“) и барај ни овде семинарски, па ќе отвараш глави после на клиника, ич не е проблем.

Форумска управа треба овие теми не у канта, него 3 лепе материне да ги праќа, за да ја стимулираме младината малку мозок да уклучи во животот.

Ашколсум на паметот, аферим, голем ум си бил... Море да ми се при рака мајка ти и татко ти па со еден стап и по двајцата десет удри едно брои... Значи да ти објаснам нешто, парите што ги заработиле твоите родители се нивни а не твои! Наместо да се бориш да постигнеш нешто повеќе ти цел живот сакаш да паразитираш на успехот на мама и тато. Од таквите ко тебе стигнавме до кај што стигнавме у државава.
Пријателски совет, земи седни учи и не се бламирај

оти јас имам загарантирано работно место,за година ипол

И ова се кажува. Затоа квалитетни кадри овде немаме, а тие кои би биле квалитетни кадри, си заминуваат со време од државава во потрага по успех, кој во најголем дел и го наоѓаат. Али ако де, со глупав народ и заслужуваме клативратари да бидат вработувани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom