ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На Игорче му било измачување да го коментира мечот. :facepalm: Па не коментирај бе шутрак еден поарно без коментар ќе глеам. Ебати непрофесионалноста, ептен морав да глеам на ТВ инаку шо ги ебам сеа при преносиве на нет.

Истото и јас се чудев како може тоа да го рече.Јанко му се смеел.
Каква информација.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 22:36 ---
Страв ме фаќа од овие Австријците упм....
Колку само напреднале,чудо нешто....:eek:
Ејј Австрија,за нив беше сон да стигнат до бараж....неверојатен напредок имаат...
Ако играме како со Чешка подобро да не излегуваме на терен,ќе не прегазат...

Точно е дека се премногу напреднати,играат разноврсен ракомет и имаат сите скоро ист квалитет.Нормално првотимците малку се подобри,но не е осетна разликата како кај нашата репрезентација.

Божовиќ прав бомбардер,само нешто ми вели дека Борко ќе го стопира.

Во двата натпревара Австрија изигра супер,ние просечно.Сега е шансата и тие малце да паднат,а ние да се дигнеме.:cool:

Ќе го јадеме од австријците, не е тајна тоа. Нас не спасува само дома да играме или некаде блиску до МК, каде ќе имаат поддршка. На гости сме мизерни, сме губеле од Португалија и Естонија и други мизерни држави, најверојатно и од Албанија и Косово би изгубиле само нека соберат 7-8 души од на улица.

Истото и јас се чудев како може тоа да го рече.Јанко му се смеел.
Каква информација.

Да, да, го заборавив делот со Јанко. :pos:

Знаев дека е забеган, ама овој ептен бил. И во групана на фб тресе зелени и ги брише реалните коментари кои не му годат. Прав Јанко/Миленко. :facepalm:

Инаку, за со Австрија, ја сум песимист. :unsure:

Што се случи со Борко денес?
Од Австрија и јас очекувам пораз, и ако се провнеме во следниот круг сигурно нема да бидеме вака немоќни, зашто тука ќе биде и Прибак.

Aбе Австрија ќе не тепа ама со над 10 гола мислам малце потешко, играат стварно добро, и не ме чуди тоа најмалце, речиси сите репрезентации напреднаа, само ние се враќаме назад и тонеме.
Е сеа поарно денес што немав можност да го гледам мечот против Чесите. Нерви за кинење немам веќе.:unsure:

Па добро е да си песимист,ќе си в калкурираш в глава пораз и то је то.Друг резултат ти е бинго.

PessmismCatGIFb.gif

Но јас моментално вака се осеќам..:icon_mrgr:

images

130218_optimism.jpg

Aбе Австрија ќе не тепа ама со над 10 гола мислам малце потешко, играат стварно добро, и не ме чуди тоа најмалце, речиси сите репрезентации напреднаа, само ние се враќаме назад и тонеме.
Е сеа поарно денес што немав можност да го гледам мечот против Чесите. Нерви за кинење немам веќе.:unsure:

Не мора да не тепат со 10..може и со 5 а Чешка ако изгуби со 2 пакуваме куферите и домче :LOL:

Многу битно е да поминиме понатаму за да бидеме носители во баражот за СП во Катар во 2015 и да добиеме полсен противник. Првите 3 екипи од ЕП + Шпанија како светски првак одат дирекно на СП. Сите останати репрезентации што ќе поминат во втората фаза плус најдобро пласиранта од четирите последно пласирани од првата фаза ќе бидат носители во баражот за светското.
Како можни противници во баражот (ако сме носители) се Германија, Словенија, Романија, Литванија, Босна и Грција + најлошите 3 репрезентации на ова првенство.

Имаме среќа Данска шо не пуштат утакмици инаку ќе испадневме :)

Mirkulovski go ebal kolenoto, a Stojcevski preponite
Validation ne ke da e nesto seriozno oti go ebsvme ezot.
Duri togas Austria ke ne otvori

И официјално статистички Кире Лазаров ни е пола репрезентација. 12 гола од 24. :D

Гледам секакви коментари, мое мислење е да се банира од подфорум ракомет поради непознавање на спортот секој што го оспорува придонесот и квалитетите на Кире. :)

Јас само ќе кажам, ја тепаме Австрија :cool:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom