- Член од
- 13 декември 2011
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 816
ниедна, од каде јас пари
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 19:39 ---
јбг, може у следниот живот ке бидам класа а богами и за тебе има надеж да бидеш![]()
Ама не сум јас таа што бара класа маж.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ниедна, од каде јас пари
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 19:39 ---
јбг, може у следниот живот ке бидам класа а богами и за тебе има надеж да бидеш![]()
факт е, класа пичка без пари никад нема да имаш
продолжи да се чудиш![]()
Нема врска со шовинизам,едноставно работите се такви,мене ми е јасно дека не се сите жени такви,ама има голем процент шо многу лукаво си играат доста игри,не дека нема и мажи шо се служат со истите манипулации!Друго,баш лошите мажи се најголеми швалери!Другарче ценето, еден искусен швалер ми кажа една работа која се граничи со мудрост: "Не постои на светов лоша жена, туку само лош маж".
Размисли малку во овој правец, остави шовинизам и предрасуди накалемени од балкансково поднебје.
Решение: Барање на девојки што не се такви.
Точно има и такви девојки,нормално е дека не се сите манипулативни и арогнтни далеку од тоа!Решение: Барање на девојки што не се такви.

Точно Маја,ние мажите станавме многу лигави,кога ќе видиш некоја со475 лајкови на слика нормано дека нејзиното его е напумпано до облаци и ни еден смртник нема да е достоен за нејзе!Па самите вие (машки пол) си направивте да е тешко да си најдете девојка.
Скроз се согласувам со постот за фб страница пред оваа.
Колку лигавења имам прочитано под слики на секоја што ставила минич или купачи, па реално е дека таа ќе си умисли дека е којзнае што.
Имам колешка што реално не е ни нешто посебно убава, тежок просек, но ради тоа лигавење од машкиве и лајковите кои и стигаат со брзина на светлината, таа сега не сака ни да сврти муабет со дечко кој да речеме не е нешто посебно или е некој рандом тип. Трагично е што не е само она таква. Многу ги има.
Престанете да им се лигавите, симнете ги малце од ѕвездите, секоја втора денес е ко манекенка прикажана на овој смотаниов фб, а тоа е далеку од манекенка.
Решение: Барање на девојки што не се такви. Треба да бараме во други држави овде многу малце има такви![]()
Баш и мене ме интересираИ? Си фати ли некој девојка користејќи ги фантастичните совети од мажите на форумов?

И? Си фати ли некој девојка користејќи ги фантастичните совети од мажите на форумов?

http://www.pobaraj.com.mk/lista_na_oglasi/licni-kontakti/1
од ова полесно амин

И јас ги читав, мејк мај деј жими се...Огласите се
Солзи ми потекоа од смеење