П
Пепси_
Гостин
Психологот не може да ти помогне,он може да ти ги земе парите и да те слуша а ти да му дробиш шо сакаш он да те теше и да ти вика оти утре ќе ти биде по убаво.
За ова си највеќе во правокај 60 посто од случаевите-со пари
Изворот на ниската самодоверба кај денешните машки е во понашанјето на денешните девојки.Ароганцијата и намкорлукот е најефикасен начин да му ја намалиш самодовербата на некого и жените тоа многу добро го знаат!
Другарче ценето, еден искусен швалер ми кажа една работа која се граничи со мудрост: "Не постои на светов лоша жена, туку само лош маж".Изворот на ниската самодоверба кај денешните машки е во понашанјето на денешните девојки.Ароганцијата и намкорлукот е најефикасен начин да му ја намалиш самодовербата на некого и жените тоа многу добро го знаат!
Moze li vaka da napravime. Kazi mi kolku pari ti trebaat za edna vecer. Jas i ti ke iskocime u diskoteka jas ke ti dadam kolku sakas pari ti da mi ja doneses devojkata sto ja sakam?Како да се дојде до девојка?
А кажи ми пари имаш ли?
хаMoze li vaka da napravime. Kazi mi kolku pari ti trebaat za edna vecer. Jas i ti ke iskocime u diskoteka jas ke ti dadam kolku sakas pari ti da mi ja doneses devojkata sto ja sakam?
Bog da cuva. Gledale da cicaat, kako oni da se hendikepirani i nikad u zivot para da nema da zarabotat... Kakvi razmisluvanja coveceха
они те гледаат ко долгорочна инвестиција, не за една вечер!
за една вечер негледаат дали е пун ко брод, може и пониска класа да помине него за подолг период да има што да цицаат
факт е, класа пичка без пари никад нема да имашBog da cuva. Gledale da cicaat, kako oni da se hendikepirani i nikad u zivot para da nema da zarabotat... Kakvi razmisluvanja covece
Kolku picki si imal ti do sega?факт е, класа пичка без пари никад нема да имаш
продолжи да се чудиш
Ама како да ти кажам... Класа п***а (мислам прво изразов), ти никад нема да имаш, зашто не си класа човек.факт е, класа пичка без пари никад нема да имаш
продолжи да се чудиш
ниедна, од каде јас париKolku picki si imal ti do sega?
јбг, може у следниот живот ке бидам класа а богами и за тебе има надеж да бидешАма како да ти кажам... Класа п***а (мислам прво изразов), ти никад нема да имаш, зашто не си класа човек.
Не ти се сите девојки криви што ти си имаш поставено нереални стандарди.