Тенис типови

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Eве ви еден долгорочен тип, кој игра онлајн:
Серена Вилијамс да заврши како прва на крај од 2014, 1,45 коефициент. Има 5000+ поени предност, а потфрли лани и во Австралија и на Вимблдон. Азаренка треба да има сезона како на Надал годинава, па да се надева на нешто, а другите се светлосни години далеку.
Па ти не си нормален доколку го одиграш тој тип со коеф 1.45, и чекаш 1дна година да видиш дали ке добиеш хе:vozbud:
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 19:47 ---
Серена Вилијамс да заврши како прва на крај од 2014, 1,45 коефициент. Има 5000+ поени предност, а потфрли лани и во Австралија и на Вимблдон. Азаренка треба да има сезона како на Надал годинава, па да се надева на нешто, а другите се светлосни години далеку.
Па ти не си нормален доколку го одиграш тој тип со коеф 1.45, и чекаш 1дна година да видиш дали ке добиеш хе:vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Серена е склона кон повреди, има неколку сезони вкупно паузиарно заради повреди. Замисли да се олцни во Австралија...

:D

L

Löwe

Гостин
Tочно, не се исплаќа 1.45 коефициент за чекање 1 година а и плус годините ја газат Серена. Ништо чудно да се повреди посериозно и да одсуствува неколку месеца.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
haha use ova go nemav videno 1.45 da izigram za cela godina :pos: pa stavajte pari na Quinzi momakot e 96 godiste, a metit denes 1.40 koef vcera 1.45 pred to 2.10 utre isto na nego ako igrat protiv Gomez, protiv Leo Mayer ako igrat to e vejke zaeban duel :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
haha use ova go nemav videno 1.45 da izigram za cela godina :pos: pa stavajte pari na Quinzi momakot e 96 godiste, a metit denes 1.40 koef vcera 1.45 pred to 2.10 utre isto na nego ako igrat protiv Gomez, protiv Leo Mayer ako igrat to e vejke zaeban duel :D
Пробај го Ѓоковиќ 2,5 има за прв да биде на крај од 2014. Ти у меѓувреме ставај си пак како шо викаш, ова ќе ти биде ко новогодишен подарок ако погодип. :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Дури да чекам една година за 1,45 поарно ќе си боцнам некоја од билтен и ќе ја изиграм + - одоко на 1,9 коеф.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.356
Кај ти се Сафарова, Пиронкова, Кејс?

:)
Пиронкова ми е на друг тикет, а Сафарова не ми се ризикува пошто е ретардирана. Кејс ја забораив и сеа ќе ја изиграм. :D Утре Надал 3-0 1.33 коефициент, ол ин. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пиронкова ми е на друг тикет, а Сафарова не ми се ризикува пошто е ретардирана. Кејс ја забораив и сеа ќе ја изиграм. :D Утре Надал 3-0 1.33 коефициент, ол ин. :)

Сафарова е во форма, и не може да изгуби од оваа еврејката па не знам што да биде.

Се во се, многу грди парови за кладење на првиот ден. Одамна не се сеќавам толку да сум немал идеја што да изиграм.

Мислам дека малата Пуиг ќе ја добие Татшвили, а Дате Крум може да ја добие Бенчич. Сеуште е млада и незрела. Додуша, за Дате сите се млади и незрели.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.356
Сафарова е во форма, и не може да изгуби од оваа еврејката па не знам што да биде.

Се во се, многу грди парови за кладење на првиот ден. Одамна не се сеќавам толку да сум немал идеја што да изиграм.

Мислам дека малата Пуиг ќе ја добие Татшвили, а Дате Крум може да ја добие Бенчич. Сеуште е млада и незрела. Додуша, за Дате сите се млади и незрели.

Озбилно, и со едно другарче прееска истото го искоментиравме, полош прв ден на некој Слем немало... Иначе не играм за Дате само затоа што сакам Бенчич да тепа, млада е и сакам да пројде бар едно коло. Мислам и Коњух дека нема да изгуби над 6.5 гемови, многу силно мава девојката а Ли знае да влезе во серија неизнудени грешки.

П.с. Дате постара е од тебе а? :icon_lol:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Од 'понесигурните' многу ми се свиѓаат Ву,Соуза,Ноле -25.5,Расољ,Векиќ,Стосур,Бенчиќ и Манарино 2 сета да земе..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
П.с. Дате постара е од тебе а? :icon_lol:

Да.

:pos:

Таа е 28.09. 1970, јас сум 17.10.1971
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 00:31 ---
Од 'понесигурните' многу ми се свиѓаат Ву,Соуза,Ноле -25.5,Расољ,Векиќ,Стосур,Бенчиќ и Манарино 2 сета да земе..

Векич не можеше да се состави со победа после сезоната на трева, Луси е солидна. Мислам дека вредноста е од другата страна.

Kajgana Shop

На врв Bottom