Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем нешто правеше Миркулоски и блокираше за да Киро да си шутира во Ландин , патем изнуди 2 исклучувања.

Aбе Кире шутираше ама даде повеќе од пола наши голови а флегмава освен неколку упропастени напади ништо друго не направи.

Доле го гаѓаат у нозе, горе го гаѓаат у глава, ај може у второво и ќе го промашат :facepalm:

Јас не знам како може да тргаат ден пред меч??????? ДО кога со овој аматерски однос и пристап ццццц не ми се верува.
Па тргни 3-4 дена порано, одржи тренинг два, адаптирај се на клима, на храна на се остало. ЦЦЦЦЦЦ А ние очекуваме којзнае што...

ДОСТА СЕ ФАЛИТЕ АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ НИЕ ОВА НАПРАИВМЕ НИЕ ТОА, ПЛАТИ ХОТЕЛ 5 ДЕНА ПОРАНО !!!!!!!! НЕ СЕ ИГРА У ВЕЛЕС ПА АЕ ЌЕ ТРГНЕМЕ 3 СААТА ПРЕД МЕЧ. :mad::mad::mad::mad: ЗА ФАЛЕЊЕ СТЕ ПРВИ МАМАТА.......:tapp::facepalm:(n):гомце:

Свесни сме...но алчни сме! Сакаме да победиме!

И јас сакам Леонаро ДиКаприо да ми биде маж, ама едно е желбата, друго е можноста.

Јас не знам како може да тргаат ден пред меч??????? ДО кога со овој аматерски однос и пристап ццццц не ми се верува.
Па тргни 3-4 дена порано, одржи тренинг два, адаптирај се на клима, на храна на се остало. ЦЦЦЦЦЦ А ние очекуваме којзнае што...

ДОСТА СЕ ФАЛИТЕ АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ НИЕ ОВА НАПРАИВМЕ НИЕ ТОА, ПЛАТИ ХОТЕЛ 5 ДЕНА ПОРАНО !!!!!!!! НЕ СЕ ИГРА У ВЕЛЕС ПА АЕ ЌЕ ТРГНЕМЕ 3 СААТА ПРЕД МЕЧ. :mad::mad::mad::mad: ЗА ФАЛЕЊЕ СТЕ ПРВИ МАМАТА.......:tapp::facepalm:(n):гомце:

Искрено и подобро од очекувањата. Освен нервозните први 10тина минути,после тоа одбраната на многу високо ниво, особено одбраната во транзиција. И Борко пријатно изненади. Во напад, искрено поарно да шутираат такви млаки удари отколку технички грешки да прават како порано. Вака барем имаат шанса да се вратат во одбрана. Не би рекол до толку дека нема идеја, поарно отколку порано, ама едноставно талентот во напад е на мизерно ниво. Освен Лазаров и повремено пикерите нема ниту еден кој е опасен офанзивен играч. Одбраната е целосно фокусирана да се отсечи Лазаров и нормално функционира (а и онака Данците се меѓу најдобрите одбранбени репрезентации во светот).

Aбе Кире шутираше ама даде повеќе од пола наши голови а флегмава освен неколку упропастени напади ништо друго не направи.

Кире даде 2 гола од игра( 1 од позиционен напад 1 од контра по убава асистенција од Ангелоски) , а 3 од седмерци.

Добро, ај уште еднаш да повториме: Свесни сте дека играме со ЕВРОПСКИОТ ШАМПИОН и СВЕТСКИОТ ВИЦЕШАМПИОН на ДОМАШЕН терен или мислите дека играме со Бургифхдјфдхфјдстан?

Кога можевме лани толку добро да им изиграме зошто да не можеме сега, жалосно е на ваква нивна очајна игра да не искористуваме шанси...

Добро, ај уште еднаш да повториме: Свесни сте дека играме со ЕВРОПСКИОТ ШАМПИОН и СВЕТСКИОТ ВИЦЕШАМПИОН на ДОМАШЕН терен или мислите дека играме со Бургифхдјфдхфјдстан?

Па и Италија 2010 на светското во Африка бранеше титула светски првак, па изигра 1-1 со Нов Зеланд и испадна од групи.

just sayin.

Se jade nekako igrata posle prvite 30minuti.Problem pravata mnogute mlaki sutovi a nekoi i neizgradeni.

Lazarov poeba kontra 3 na 2 a vo toj moment Danska igrase so 4 igraci.Iskusen e no go ponese euforijata.

Imaa sreka,imavme sreka..

Аман со тој Раде, и по 20 години коа ќе биде пензионериште уште ќе го барате... Јас би рекол... мада не ми се верува дека ќе го речам ова, недостасува Филип Лазаров. :(

Ти че ме командаш. Кој сакам јас ќе го барам :P

И шо ако играјме??? АЈ ако не па пред да почне да му а предадиме утакмицата..

Трети би биле , а би пренеле 2 бода во наредна фаза. :)

Трети ќе бидеме само формално, но во наредната група ќе имаме 2 бода исто како и Австрија, но ќе бидеме пдообри во дуелот со нив што му доаѓа исто како да сме биле втори во наша група :D
Па во втора фаза ако загубиме и ние и Австрија од сите останати, ќе си бидеме пред Австријците и ќе имаме можност да играме за 9-то место што мислам дека ни е врв :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom