Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам
Apple iPad 2 - 32GB WiFi BLACK - со дополнителна опрема
T-Mobile Move Balance - декодиран, сочуван

crn, nov, 16gb.
--- надополнето: 10 јануари 2014 во 10:20 ---

crn, nov, 16gb.
Пу'јзик ,а сакав бел и да е над 32 гига :D инаку мојот е бел 3-ка со 16гига ,а во предност ми е 4-ка со бел бидејќи ацесоарите ми се такви .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk - now Free

Продавам 2 emporia elegance купени од тмобиле- пензионерски телефон, ако има некој пензионер нека ми пише :P

продавам нексус 5, користен 10 дена ( како што можете да видите пред неколку поста кога ми стигна ) . Ми излезе потреба за пари и морам да го продадам :(

го продавам и нексус 4ката, па кој се продаде прв, другиот ке го користам.

заинтересирани во ПП

продавам нексус 5, користен 10 дена ( како што можете да видите пред неколку поста кога ми стигна ) . Ми излезе потреба за пари и морам да го продадам :(

го продавам и нексус 4ката, па кој се продаде прв, другиот ке го користам.

заинтересирани во ПП

Оти не ставате цена бе, мислите вака побрзо ќе се продаде?

Продавам Samsung Galaxy S3,одлично сочуван,без ниедна гребнатинка,користен од прв ден со силиконска футрола и screen протектор,со кутија,документи и се што иде заедно со телефонот..Телефонот има гаранција до мај оваа година..За замени доаѓаат во предвид SGS4,HTC One,iPhone 5 и можеби некои телефони моментално подобри од SGS3..Цена:235 EU..Повеќе инфо по пп

quote="Biomage, post: 6362351, member: 55176"]Продавам 2 emporia elegance купени од тмобиле- пензионерски телефон, ако има некој пензионер нека ми пише :P[/quote]
pisi cena
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 21:51 ---
Продавам 2 emporia elegance купени од тмобиле- пензионерски телефон, ако има некој пензионер нека ми пише :P

pisi cena

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom