Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ви го божјиот дар за порто дедо боже фати излеа гг3+ :pos::pos::pos:

одпозадина удри на играчот одбранбенбениот на бенфика, каква симулација какви бакрачи,убаво го намести овај од поро ама ајде де :tapp:

Се да му ебам на тој што ја суди Барса Б Херкулес - 2 гола им поништува на Херкулес смрдлето - ГГ ја чекам - у уста да го ебам ...не едка порто ќе ја дае ...ама да си ебе матер у пичка.

Се очекуваше црвениот, кога добија 5 жолти од 55 до 56 ....морони.

Незнам како можи за она да му дај картон за симулација. Не беше пенал ама не смееше да му дај втор жолт за симулација оти симулација немаше.

Кога и да пишам на темата за да ми фати магијата, ко за инает не излегва така :mad:

Лесно е да си генерал после војната.
Ама ќе дојди време, ќе цимолиш и ти, ќе се смејме јас и другите членој.
Глупо детенце.

Незнам како можи за она да му дај картон за симулација. Не беше пенал ама не смееше да му дај втор жолт за симулација оти симулација немаше.

Кога и да пишам на темата за да ми фати магијата, ко за инает не излегва така :mad:

Магија за Бетис брату :P

уште Реал 2 за 8 бона, леле ако заебат циганиве...

Реал нема шанси да не тепаат.

За утре Астон Вила-Арсенал 1х.Неможе во едно коло сите фаворити да тепаат.

Ја денеска немав ич време да си седнам со кафенце да си анализирам нешто, и пишав набрзина СИТЕ фаворити на еден тикет, онака колку да сум во игра де...милан реал за вечер да тепаат ајде нека биде еден ден совршен. Е сега ми треба кајгана меџик те молам :love:

17:00 Stjerner : Lillehammer 5.5+ @ 1.45
16:00 Asiago : Stavanger 5.5+ @ 1.50
00:00 Dallas : NY Islanders X2 @ 1.68
01:00 Chicago : Edmonton 1 @ 1.60

Стјернер може да се игра и 1Х @ 1.99
Ставангер е втор у лигата (Норвешка) Асиаго е трет (Италија), и двата тима имат јак напад и скоро секоа утакмица му е 5.5+ па мислам дека и ваа че биде.
Њу Јорк Исландерс ми оде за чиста 2, појаки се Исландерс а и влезени се у форма а Далас 5 по ред изгубени...и од последните 7 утакмици меѓу нив, 6 пати победил гостинот.
Чикаго изгуби 4 од последните 5...сега му е шансата против Едмонтон да се вратат у форма, Анахајм му бега 5 бода.

:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom