- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.065
- Поени од реакции
- 16.633
Од кои 2 ќе му ги поништат ради престап![]()
Клучни за победата на Данска.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кои 2 ќе му ги поништат ради престап![]()
Злате им дава три гола на Данците. Останатото го знаете.
Добро -.-Данска е супер играч...Светски играч, сега Барселона ќе ја купат, заедно со Кире ќе играат.
Не е само среќата бе човек аман. Гледај објективно. Само збориш онака од памет.
Дај Боже да победиме, ме нервира кога некој само ќе пише: А бе ќе ги растуриме, без малце објективно да види што се дешавало и околностите околу нив.
На шител од 20.30. Еве овде јас ќе гледам:На која програма ќе се емитува, и ако знае некој линк каде можам да најдам.
Добро -.-
Види ги, земале на Сунгерот да му објаснуваат.
Тој не знае топката дали е округла или коцкаста. Ќе сме ја тепале Данска у сред Данска на европско првенство прва утакмица. Ок..![]()
Јас мислам дека сме многу далеку од фантазијата, а сме многу блиску до реалноста.
Дали тоа ние да ја победиме Данска е далеку од реалноста, а блиску до фантазијата?
НЕ!
Јас стварно незнам до кога ќе ја потценуваме Македонија и Македонците, а ќе ги величаме останатите народи.
Така да....... ВЕЧЕР ОДИМЕ НА ПОБЕДА!!!![]()
На Betfair хендикепот е поставен на -6.5 на Данска а моменталниот коефициент се движи некаде околу 1.55. Сметам дека тоа е поклон на деценијата, нема теоретска шанса да извлечеме пораз со помалку од 10 гола разлика.
И заборавив да ви кажам, ќе изгубиме и од Чешка и од Австрија.