Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Има у некоја кладилница (освен на нет) ова со стрелциве?

Инаку:
Исланд - Норвешка 1
Чешка - Австрија Т1-
Шпанија - Унгарија 2хен ПП
Данска - Македонија 2хен ПП
Литванија - Турција 1

Бетсити а можно е и Хоризонт

Според мене вака Бенфика гг3+ реал 2 јуве 2 фикс 3/3 доле доле Данска 2 хендикеп (полувреме или крај) Рома 2 милан 2 Наполи 2 Манчестер 2 Ливерпул 2 3/6 и доле уште еден систем Бетис 1 Атланта 1х Шпанија 1 хендикеп (исто полуврем или крај) Галата 2 Фенербахче 3+ (фриендли е таа)
3/5 на 50 денари (y)

Неделен тикет:

Њукасл - ГГ3+
Ливерпул - 2 и 3+
Лил - 1
Рома - 1 и 3+
Јувентус - 2 и 3+
Астерас - 1
Савона - 1
Понтедера - 1

Мн. мрзам коа се кладам на мајорка ..... неспособни се и од увек биле ..... мамата да им ја ебам ... овие па Рајо па .,..

17:00 Stjerner : Lillehammer 5.5+ @ 1.45
16:00 Asiago : Stavanger 5.5+ @ 1.50
00:00 Dallas : NY Islanders X2 @ 1.68
01:00 Chicago : Edmonton 1 @ 1.60

Стјернер може да се игра и 1Х @ 1.99
Ставангер е втор у лигата (Норвешка) Асиаго е трет (Италија), и двата тима имат јак напад и скоро секоа утакмица му е 5.5+ па мислам дека и ваа че биде.
Њу Јорк Исландерс ми оде за чиста 2, појаки се Исландерс а и влезени се у форма а Далас 5 по ред изгубени...и од последните 7 утакмици меѓу нив, 6 пати победил гостинот.
Чикаго изгуби 4 од последните 5...сега му е шансата против Едмонтон да се вратат у форма, Анахајм му бега 5 бода.

Ниеминен
Мајер
Гулбис
Хас
Долгополов
Кејс
Плискова
Дејвис
10+коеф

Новак победник на АО @ 1.95

плус Карловиќ - Додиг и Робредо - Росол плус 3.5 сета, 1.45 и лупај милионче... мора да се збогатиме од АО :D

Сега разгледувам, Маер-Кудла е чист 1, и Бенчиќ би требало да ја тепа 44 годишната Дате Крум. Бушар минус у прв сет 10000%, игра со многу мртва тенисерка.

Ajде Кајгана меџик, еднаш послушај ме во последните 3 месеци, Верона да дај гол до полувреме !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom