Македонец премина во Ислам

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Како тоа мислиш дека сум трогнат ? Зашто би бил ? Знаеш колку муслимани на кои им фаќа црпката се пребацуваат во христијанство ?
У реду си е, чувајте си го измеѓу вас, перфектен е за бомбаш самоубиец...
И тој норвежанецот беше муслиман така? Па уби којзнае колку деца. Многу стереотипи младичу. Не бива. Не бива да имаш мсилење за некој што не го знаеш по основ на религија. Секој човек е слободен да биде што сака. Ниту ти, ниту јас нема право да му налага.

Прво насловов ти е глуп... „Македонец преминал во ислам...“ Шо, македонците по дифолт ли се христијани т.е. треба да се христијани и нишо поинаку?!

Као да забораваш дека има македонци муслимани шо се нарекуваат себе си - торбеши, но се македонци...

И второ, шо толку падавичарење?

Трето предавник чек некоја војна да искочи да видам што ке ти направи ке те гали или пак ке мудрувате за мирно решение.Чим си го прегазил достоинството што очекуваш од таква кукавица.

Психолошки гледано вакви лабилни личности треба да бидат под постојан надзор , зш овој е потенцијален бомбаш самоубиец и не негде на страна него би го употребиле тука внатре кај нас да праи куршлуси .

Психолошки гледано вакви лабилни личности треба да бидат под постојан надзор , зш овој е потенцијален бомбаш самоубиец и не негде на страна него би го употребиле тука внатре кај нас да праи куршлуси .
:facepalm:
Зашто да биде под надзор? Убил, украл? Не. Си сменил религија.

Како тоа мислиш дека сум трогнат ? Зашто би бил ? Знаеш колку муслимани на кои им фаќа црпката се пребацуваат во христијанство ?

Па „трогнат“ си... се глеа.... „У реду си е, чувајте си го измеѓу вас, перфектен е за бомбаш самоубиец..

У реду си е, чувајте си го измеѓу вас, перфектен е за бомбаш самоубиец...

шо ќе ми е.. нит сум муслиман, нит христијанин... и тоа дали ќе стави на себе колан со динамит, пак е негова работа..

Она шо мене ми е најпатетично во ситуацијава е што немаш ни ти, ниту типов шо го ставил постов, некаков рационален факт зошто тој воопшто би сменил религиска определба (а зошто не), и дали тој „воопшто би станал бомбаш самоубиец“...

Тоа е исто као да кажам - „Сите христијани се идиоти неписмени“....

Проблемот со твојава „пасивна загриженост“, уствари нешо као глумиме трагика, е разоткриен од смешната логика на „ставање се по дифолт“...

Поише ме плаши твојава логика, отколку типов шо сменил религија.... Не за друго, него твојава логика раѓа самоубици... интелектуални...

Насловов би требало да се преформулира во "Човек преминал во ислам".
Затоа што не знаеме што бил кога преминувал во друга религија.

Трето предавник чек некоја војна да искочи да видам што ке ти направи ке те гали или пак ке мудрувате за мирно решение.Чим си го прегазил достоинството што очекуваш од таква кукавица.

Чекај си војна.. ако само тоа ти е најважно во животот, се до моментот ако „некад негде (кој знае кога), ќе „искочи“ војна“... Ко Дик Чејни звучиш.... „I dont know when, i dont know where, but something terrible is going to happen.... “ :pos:

Чим си го прегазил достоинството што очекуваш од таква кукавица.
аххххх... логика

Ова сепак повлекува тешки последици. Просекот на светскиот IQ после ова е намален за
0,000000000000000000000000001% :tapp:

Сочуство до роднините на овцата, ја изел волкот.

Заради ваквите политики на Православните Македонци тие Македонците Муслимани се одцепија и национално, па после кукате за Струга и Кичево во секоја тема.
Па после во Лабуништа се поставил јарбол со Албанско знаме, заради таквите политики што уште ви се тераат е така. И самите бевте сведоци дека во Лабуништа се однесе победата на З. Села токму од нив ( Македонците Муслимани ). Сакале, не сакале и тие се битен факор. А во денешно време се продаваш на оној што нуди најдобро. Сега има акција и презимињата од -СКИ да си ги сменат. Па после отфрлајте ги. :)

па баш затоа и треба да биде под постојан надзор , човекот го прават карактерот и неговите особини , а овој штом толку се решил на ваков радикален чекор не верувам дека тоа би го направил некој нормален човек .

Не сфаќам како е предаство на нацијата да смениш религија. Ај да биде предавство на религијата, нормално но на нацијата? Аман бе луѓе со овие религиозни поделби. Македонци се само тие што се православни? А тие што се католици, протестанти, будисти, атеисти? Тие не се Македонци? За муслиманите не ни зборам, дојдовме до тој степен каде што Торбеши настанува етникум, што е за срамота. Ем што сме малце па се правиме да сме уште помалце. Не ни се криви ни албанците, ни бугарите, ни грците, ни србите, доволно сме си ние самите. Еве поминаа малце повеќе од 20 години и се поделивме на се што најдовме и на крај нема да остане ниту еден, едноставно, Македонец.

А ти за пари си прифатил да бидеш христијанин т.е. шо знам шо?
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 22:15 ---

Аха.. затоа сеа ти кукаш и падавичариш место нас... овде на форум...

Не ми е јасно као е можно да живееш со духот од 1991 година, а гарант имаш едвај 22 години..

Просветли ме со твоето белосветско размислување и твојата виша сила за гледање преку форуми.
Жално што такво размислување имаш а да кукам брига ме стварајте гомна и гушите се во нив и досаден си со исти фрази

па баш затоа и треба да биде под постојан надзор , човекот го прават карактерот и неговите особини , а овој штом толку се решил на ваков радикален чекор не верувам дека тоа би го направил некој нормален човек .
Што е радикално тука? Радикални се таквите ко тебе кои мислат дека ако човек смени нешто дека повеќе не вреди

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ме натера да отворам за џабе. Да кажеше македонец зел да помага вахабисти у Сирија или нешто па да имав што да искоментирам.

Сеуште не. Затоа.
Последните три примери со бомбаши-самоубијци во Русија покажуваат дека се работи на чистокрвни Руси кои деградирале кон мухамеданство непосредно пред да кренат со себе во воздух десетици невини животи. Желбата да покажат на останатите колку многу се посветени на куранусот, лесно може да излезе од контрола.

Се исклавте измеѓу себе бе луѓе...тоа е негова одлука,негов живот и што сака нека прај,инаку истиот наслов и јас би го пишал,повеќето од Македонците се Православни Христијани,ме боле стапо за тоа дали имало торбеши или шо ти ја знам,и тоа е секако мое право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom