Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доколку мислиш на овој пакет повели http://www.t-mobile.mk/public/family-max.nspxНекој ако знае да ми каже за понудава Max Family S со колку канали е зошто не можам да најдам нигде
Зависи, кај мене дојдоа за помалку од 24 часа, т.е. ми цркна рутерот, утредента дојде дечкото и ми даде друг рутер.
Или си имал среќа,или пријател....друго нема![]()
Или си имал среќа,или пријател....друго нема![]()
Некој дали знае каде да го сменам рутерот зашто овие абер немаат од доагање?
Имам пријвено пречка на линија на 13-12. Од тогаш им се имам јавено едно десетина пати, и им испратив три четири мејлови, ама уште немаат дојдено. Да не знае некој колку дена законски треба да чекам пред да можам да побарам раскин на договор?
Вчера ми пуштија МаX Tv и кажете дали е добар протоколот што ми го пуштиле?Прегледај го приврзокот 81607
Да за протокот ми е 12 mbps, и кога ке пуштам некој торент да ми се симиња почнува да ми сецка Max Tv - то, прашав еден колега што има исто 3max start пакет кај него протокот е 14 mbps.Протоколот или протокот ?
Ако е за второто, тогаш е во ред (ако брзината на пакетот е 12 mbps)
Да за протокот ми е 12 mbps, и кога ке пуштам некој торент да ми се симиња почнува да ми сецка Max Tv - то, прашав еден колега што има исто 3max start пакет кај него протокот е 14 mbps.
Вчера ми пуштија МаX Tv и кажете дали е добар протоколот што ми го пуштиле?Прегледај го приврзокот 81607