H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ј*бала вас Европа и Запад со Балкански стандард.
Дај бе не претерувајте,ко од плата да ќе кратат 10% правите,демек сите секојдневно фаќаат 100-ци илјадници денари па сега што ќе прават леле 10.000 ќе ни земат.Срамота , губи на следните избори Грујо па макар дошла Гром или партија на зелените на власт... Нема куќа во МК во која некој не уплаќа секојдневно спортска, тоа се многу многу гласачи. Лакоми створења еј 10 , стај нешто пореално 2-3% данок , 10 ебате лоповската држава.
Многу итра ма ти . Кај ме дупат овие со 10те проценти , и ти сакаш 10 посто од тие што ќе ми останат. Ништо , кафана ако сакаш да идеме при 20000 исплата ок , ако не друга ќе се најди .
Инаку голем бунт имаше денес во копачка за законов и беше празна . Иам верба дека ќе пропадне работава. Мора постојаниот македонски коцкар машки да се покаже овој пат ! Доста ја виткаа кичмата !
Па веќе кога на мое име ќе оди данокот и јас да имам некој ќар. А по кафани друже не одам. Ако не се најде некоjа друга, пиши ќе преговараме.Многу итра ма ти . Кај ме дупат овие со 10те проценти , и ти сакаш 10 посто од тие што ќе ми останат. Ништо , кафана ако сакаш да идеме при 20000 исплата ок , ако не друга ќе се најди .
Инаку голем бунт имаше денес во копачка за законов и беше празна . Иам верба дека ќе пропадне работава. Мора постојаниот македонски коцкар машки да се покаже овој пат ! Доста ја виткаа кичмата !
ЈакоИнаку голем бунт имаше денес во копачка за законов и беше празна . Иам верба дека ќе пропадне работава. Мора постојаниот македонски коцкар машки да се покаже овој пат ! Доста ја виткаа кичмата !
Тоа ти е...Багра неспособна и неизживеана,алчна и покварена до даска,што сака се,ама баш СЕ..Сериозно, им рекле дека нема за што да се жалат, затоа што не ги даночат нив, и дека ако ги налутат и 70% данок можат да стават.
Немам зборови да опишам кој дебили се на функции во оваа држава.
taka e, taka da site ispod 18 nema sansi da licno oni da gi podignat.Да ама не им прават проблем кога уплаќаат, кога треба да подигнат ги прашуваат дали имаат над 18 години, лична карта итн.
Малку офтопик, ама сериозно прашање - Што мислите, што гујо може следно да даночи? Што остана?
Некој економиста ако може да одговори.
Почни од било кој аспект и ќе добиеме одговор. Просто:Малку офтопик, ама сериозно прашање - Што мислите, што гујо може следно да даночи? Што остана?
Некој економиста ако може да одговори.