Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mоже некој да ми објасни што е разликата помеѓи Iphone 5 x-sim и Iphone 5 r-sim што значи ова? И дали работат на сите мрежи бидејки Iphone 5 x-sim ги дават по 17,000 денари.

Mоже некој да ми објасни што е разликата помеѓи Iphone 5 x-sim и Iphone 5 r-sim што значи ова? И дали работат на сите мрежи бидејки Iphone 5 x-sim ги дават по 17,000 денари.
Со иксим не работи на т-мобиле мрежа, со рсим 9ка може на т-мобиле да работат

Имам проблем со Alcatel Idol.Пред некој месец телефонот ми падна и се расцвета екранот.Го направив и се функционираше добро.Ама во последно време камерата кочи на моменти.Значи ќе сликнам нешто и после може да се укочи скроз и камерата и батериската ламба.Ќе го рестартирам повторно се враќа во нормала,а некогаш и пак заебава.

Сум му напраил и мастер ресет 2 пати,ама проблемот уште си е тука.Дали тоа е поправливо?Дали има некаква врска со тоа што ми мењаа екран,пошто проблемов очигледно е софтверски и кога ќе се укочи камерата засецкува телефонот после по малце?Не ми е јасно зашто е тоа така,дали има некаква врска со екранот и дали ова е решлив проблем?

Имам проблем со Alcatel Idol.Пред некој месец телефонот ми падна и се расцвета екранот.Го направив и се функционираше добро.Ама во последно време камерата кочи на моменти.Значи ќе сликнам нешто и после може да се укочи скроз и камерата и батериската ламба.Ќе го рестартирам повторно се враќа во нормала,а некогаш и пак заебава.

Сум му напраил и мастер ресет 2 пати,ама проблемот уште си е тука.Дали тоа е поправливо?Дали има некаква врска со тоа што ми мењаа екран,пошто проблемов очигледно е софтверски и кога ќе се укочи камерата засецкува телефонот после по малце?Не ми е јасно зашто е тоа така,дали има некаква врска со екранот и дали ова е решлив проблем?

A зошто мислиш дека има врска со мењавањето на екранот, а не со кршењето на истиот?

По мене проблемот не е софтверски, вака од прва, може и да грешам.

A зошто мислиш дека има врска со мењавањето на екранот, а не со кршењето на истиот?

По мене проблемот не е софтверски, вака од прва, може и да грешам.

Ја само претпоставувам,незнајко сум во врска со телефони.Чаре?Да го носам кај тој што го мењаваше целиот екран? Совет?

Помош ми треба.
Ги споредувам алкателов и зте-во и вака ми изгледаат слично, само што зтето има побрз процесор. Што би ме советувале да земам?

Колку пари е екран за Xperia Miro и кај би можеле да ми ја сменат? ( и ме интересира исто колку вреди телефонот моментално )

Незнам која тема е поактивна па да пишам и тука :)

Сакам да земам нов телефон па ме интересираат ваши препораки (цената да биде некаде до 15,000 ден)
Имам неколку на избор, па ако може да ми помогнете со ваши искуства кој да го одберам:
1.Samsung Galaxy Core I8260

2.Samsung I8190 Galaxy S III mini

3.Samsung I9070 Galaxy S Advance

4.Sony Xperia L

5.HTC Windows Phone 8S

6. или некој друг?
Секоја помош ќе биде добредојдена:)

Сакам да земам нов телефон па ме интересираат ваши препораки (цената да биде некаде до 15,000 ден)
Имам неколку на избор, па ако може да ми помогнете со ваши искуства кој да го одберам:

4.Sony Xperia L

5.HTC Windows Phone 8S

6. или некој друг?
На ново само телефон од мобилара или од оператор на сметка ?
како ти е замислата

4.Sony Xperia L

5.HTC Windows Phone 8S

6. или некој друг?
S III mini ili Xperia L.
Izborot e tvoj,site gorenavedeni ove 2 se najdobri.
A za drug do 15000 da si dodajsh ushte 2000 da zemish S3,Nexus 4 ilo S4 mini.

4.Sony Xperia L

5.HTC Windows Phone 8S

6. или некој друг?

http://www.ledikom.mk/mobilen.php?id=274&cid=2 Додади уште 1000 ден и земи го Нексусот,нема подобар за тие пари

http://www.ledikom.mk/mobilen.php?id=274&cid=2 Додади уште 1000 ден и земи го Нексусот,нема подобар за тие пари

како може истиот телефон на вип да чини дури 27.000 ден.http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/lg/204910/nexus-4#ad-image-0
не ја знам оваа продавница за телефони, дали е ок, квалитетна роба или нешто фалц?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom