Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дали знае некој да сменам facebook да го отвара како http a не како htps ?
Искучи безбедно сурфање ило како и да се вика. Тоа ќе го најдиш во сетингс или во приваси. Едно од тие две. :)

Да знам ама ко отидам на тоа безбедно сурфање ништо не ми отвара за да можам да го исклучам, го најдам тоа дека безбедно сурфање е вклучено и ко кликнам на тоа ништо не ми отвара, нема некој прозорец за да се исклучи тоа :(

Абе ви се дешава да не ве покажува чатот онлајн кај другите? Значи кога ке се уклучам сите ме гледаат онлајн некои 30-60 секунди и после ме прави офлајн. Ако започнам конверзација со некого или ако некој започне со мене повторно ме покажува онлајн но само на кратко :/ .
Знае некој во што е проблемот?

Јас кај мене имам приметено ко ќе пишвам со други така ми прави. Де он де оф се. Не многу често ама се дешава. И мене ми имат речено дека сум праел така. Ваљда кај сите е.

Како да ги изгасам постовите што се појавуваат во мое име :mad:
Сум кликнал некогаш и сега постојано се објавуваат и од многу различни не само од ова vklucise.net :mad: Засега го решив проблемот со тоа што на одредени ставам во settings ама сакам да не објавуваат како да ги блокирам/исклучам?
XdXnEbG.png

Оди во Privacy Settings/Apps и таму би требало да има некоја апликација што го објавува ова, избриши ја.

Како да ги изгасам постовите што се појавуваат во мое име :mad:
Сум кликнал некогаш и сега постојано се објавуваат и од многу различни не само од ова vklucise.net :mad: Засега го решив проблемот со тоа што на одредени ставам во settings ама сакам да не објавуваат како да ги блокирам/исклучам?
XdXnEbG.png

Тоа е така пошто 9 од 10 луѓе даваат согласност пред да прочитаат услови. Недај боже некој ден ќе потпишете нешто сериозно па ќе се чешате.

Инаку како што веќе спомнаа има опција во приватноста да подесиш или иди каде што си постирал линкот во горниот десен агол имаш како стрелка и имаш опции unlike all и block all.

Тоа е така пошто 9 од 10 луѓе даваат согласност пред да прочитаат услови. Недај боже некој ден ќе потпишете нешто сериозно па ќе се чешате.

Инаку како што веќе спомнаа има опција во приватноста да подесиш или иди каде што си постирал линкот во горниот десен агол имаш како стрелка и имаш опции unlike all и block all.

34963619.jpg

Capture.jpg

Дали и некој друг го има овој проблем? На листата има пријатели и одеднаш нема никакви известувања и не ги регистрира пријателите во таа листа (ја регистрира како празна) o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom