Кладилница (Генерална дискусија)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
А пази сега, сите пари што ќе ги добиеш ќе ти бидат оданочени и ќе ти стојат во евиденција во УЈП. Ја од септември до нова година свртив 100 000 низ кладилница добивка, на 80 000 уплата некаде севкупно. И сега кога ти бараат документи од УЈП за лични приходи при аплицирање за сместување во студентски дом, за аплицирање за стипендија, за субвенција за што и да е ти стојат и парите од кладилница во личен доход.

Е па владо македонска ЕБИ СЕ!

Не, сериозно, ако победат и во Март на изборите, ќе ми биде срам да се кажам македонец од тоа што ќе си ја газиме честа и ќе одиме против својата волја и здравиот разум и ќе го бираме оној што не треби и корни. Плевел да го расни, да му ебам гадот.

T

Torchyrus

Гостин
и сега ова како оди.. на пример ако ставиш 10000 на 1.5 коеф. во плус ќе си само 3500 ден. како да си одиграл 1.35 коеф. лол

сега за инает нема ни едно ливче веќе да изиграм ни денар не им давам да им ебам се, ретардираните што мислат, не постојат онлајн акаунти...
брат ќе дојдиш во Градско ќе уплаќаш во Барса, немаш мака ујп се токмат 2 години да ја затворат кладилницата и неможат чисто сумјам дека овоа со 10 % данок ќе го применуваат :pos:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Може ли да се игра пример Барса да победи и да даде два гола?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Утре

Барса, ПСЖ, Сити со победа и со по 2 гола за нив. За 500. Би требало да има коефициент околу 3.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Тие неможат да одат а не па да скијаат,затоа секој втор ќе биде ко шумахер:D

Офтопик: Професорот шо ми беше класен во средно, по физичко, на 64 години секој викенд одеше до Антена со скии на него. Сега е под пензија ама не вервам дека се има откажано од планинарењето.

Ова е да си го пофалам класниот, не дека го оправдувам то неплаќањето и сличните закони :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.336
Поени од реакции
26.274
Еве Валенсија последни ги чекам 1х и толку да се неписмени бе :tapp:

Јас X ги чекав и ги начекав, сега уште Чилич го чекам сабајлето да победи и ќе бидам добитен првпат годинава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Да не знае некој од прилика колку ќе биде хендикеп границата за Данска-Македонија ? Гледам на резултати коефициентот за Данска е околу 1.05 што значи дека отприлика ќе биде 7.5/8.5 или ?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Да не знае некој од прилика колку ќе биде хендикеп границата за Данска-Македонија ? Гледам на резултати коефициентот за Данска е околу 1.05 што значи дека отприлика ќе биде 7.5/8.5 или ?
На бет 365 имаш 6,5 за 2 коефициент. Имаш да ја играш и 7,5, 8,5, 9,5 секако со поголеми коефициенти. За Данска да победи со повеќе од 9,5 е 3,15. Така ќе ја играм ако решам да се регистрирам онлајн. Имаш коефициенти и за помал хендикеп нормално со помали коефициенти. Најмалиот хендикеп е 3,5 со 1,33 коефициент, за да победи Данска.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ме мрзи да барам, а и на една страна 1 мислење, на друга второ и така несредено некако :D Ај што ќе ми оданочат 10% од добивката, на крајот од годината ќе бараат пак пари ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Дали се нормални овие сан антонио бе 10 водеа на 1 до крај сеа нерешено! Ах матер да им ебам

Kajgana Shop

На врв Bottom