Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
И како што очекував, Даниел не ме разочара. Најдобар е дефинитивно!
Добро е што пееше последен оти инаку, после него сите ќе звучеа безвеза.

И како што очекував, Даниел не ме разочара. Најдобар е дефинитивно!
Добро е што пееше последен оти инаку, после него сите ќе звучеа безвеза.

И добро е што Зелко не му даде некоја екс ју спрдачина од типот на леџа о леџа

Кајмакоски-најдобар.

Ваква леснотија во пеење а бога ми и харизма немам видено од времето на Тоше,секако Тоше е незаменлив,само прекрасно е да се види некој што музички личи на него.

По што заклучи дека музички личи на Тоше?

Јас за Даниел ќе гласам, ти за Фифи или како?

Гласај 15 пати за едниот, 15 пати за друиот :icon_mrgr: (се извињавам вака шо ви улетуем у разговорот)

Него уште не кажаа кој го врати публиката ?

4u4e4esy.jpg

АЈДЕ СИТЕ ЗА КАЈМАКОСКИ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гласај 15 пати за едниот, 15 пати за друиот :icon_mrgr: (се извињавам вака шо ви улетуем у разговорот)

И после ти да ми ставиш кредит :D

На крај ќе кажат :)

Кажаа кои 4 имаат најмногу гласови - Маид, Милош Бајат рокерот, дуото машко и женско и една цура. Не се знае уште кој од нив ќе влезе.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Тамара Миланович го упропастиле девојчето со изглед и со песната што и ја дале да ја пее ...:cenzura:

Чист шаблон брат. :)

Не знам дали сте гледале Операција Триумф, онаму Белов кај што учестуваше, реалното шоу. Ако сте глеале ја паметите Ана Бебиќ. Она на првите настапи беше буквално ко Тамара тука. Онака, повлечена, срамежлива, ненападна. Или таквите ги викаме/викаат: Слатка. :D

После почнаа да и неа да и го предичат сексапилот пред останатото. Па и даваа „жешки“ песни, ја разголуваа итн. Еве и тука истото го прават со Тамара. :noze:

Чист шаблон брат. :)

Не знам дали сте гледале Операција Триумф, онаму Белов кај што учестуваше, реалното шоу. Ако сте глеале ја паметите Ана Бебиќ. Она на првите настапи беше буквално ко Тамара тука. Онака, повлечена, срамежлива, ненападна. Или таквите ги викаме/викаат: Слатка. :D

После почнаа да и неа да и го предичат сексапилот пред останатото. Па и даваа „жешки“ песни, ја разголуваа итн. Еве и тука истото го прават со Тамара. :noze:

И каде е сега Ана Бебиќ на балканската музичката мапа? :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom