Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
imam nokia lumia 520 i ne mozham da se najavam na xbox live mi kazhuva tamu nekoi sistemski greshki , shto e problemot >?

Проблемот е во тоа што.

Кажи ни што точно ти пишува, па ќе ти кажеме што е проблемот.

Најпрвин би сакал да ви честитам Среќен Божиќ.
Имам проблем со bs player на windows 8. Не сака да пушти ниедно видео. Единствено зошто го сакам овој програм,бидејќи автоматски наоѓа превод. Дали постои сличен програм со истите карактеристики или постои некој начин да се направи?

Имам проблем со bs player на windows 8. Не сака да пушти ниедно видео. Единствено зошто го сакам овој програм,бидејќи автоматски наоѓа превод. Дали постои сличен програм со истите карактеристики или постои некој начин да се направи?

едноставно сими нов и преинсталирај го...

Не знам дали забележуваш, ама темава е за Windows Phone (мобилната верзија на Windows), а ти претпоставувам прашуваш за desktop верзијата.
Второ, реинсталирај. Ако не успееш, инсталирај го VLC. И тој има аддон-и за автоматско пронаоѓање на превод.

Dali nekoj znae kako da instaliram XAP FILES ? Primer nekoja igra , sakav da instal fifa 13 ama mi kazhuva ne podrzhuva vo telefonot .. Drugi Fajlovi mi podrzhuva primer facebook , istangram i sl . Znae nekoj da mi objasni ?

Dali nekoj znae kako da instaliram XAP FILES ? Primer nekoja igra , sakav da instal fifa 13 ama mi kazhuva ne podrzhuva vo telefonot .. Drugi Fajlovi mi podrzhuva primer facebook , istangram i sl . Znae nekoj da mi objasni ?

Фифа 2013 се плаѓа, затоа ти прави проблем.

Не знам дали забележуваш, ама темава е за Windows Phone (мобилната верзија на Windows), а ти претпоставувам прашуваш за desktop верзијата.
Второ, реинсталирај. Ако не успееш, инсталирај го VLC. И тој има аддон-и за автоматско пронаоѓање на превод.

Acid, се извинувам за грешката (offtopic),избрзав, не загледав дека темата дека е за мобилен телефон,само барав во полето пребарувања за windows 8.
(ps благодарам за предлогот,ќе пробам)

Biomage пробав со секоја верзија,дури инсталирав про верзија,не пушта.
[

Zdravo decki ! Ako moze da mi pomognete,znaci zemav pred nekoj den Nokia Lumia 520..Imam samo eden problem,neznam kako da aktiviram 3g mreza..Heeelp (:

Zdravo decki ! Ako moze da mi pomognete,znaci zemav pred nekoj den Nokia Lumia 520..Imam samo eden problem,neznam kako da aktiviram 3g mreza..Heeelp :)

На кој оператор си?
Претпоставувам дека сакаш да го подесиш мобилниот (data) интернет, така?

Знаеш да влезиш за подесувања на апн? Пиши само internet тука и ќе имаш интернет.

Vlezi vo ova http://one.mk/3g-internet-podesuvanje-na-mobilni-uredi.html adresa i kaj sto pisuva
MMS и Интернет подесувања за мобилни уреди кои немаат ANDROID OS или Apple iOS

За ММЅ и Интернет подесувања за Вашиот мобилен телефон.
Внесете телефонски број

За да започнете со конфигурирање на вашиот телефон, внесете го телефонскиот број во формат 075хххххх и притисете Понатаму.
Телефонски број:
pisi tvoj broj i ke ti stigne preku sms poraka.

Najdov kaj se naogja..Ama da ti kazam iskreno i'm lost..Znaci daj kazi mi podetalno ako ne te mrzi sto se se bara da napisham !

Влези во подесувањата за APN.
Во APN пиши ppinternet (не internet како што ти кажа Џои, зошто тој APN е за постпејд корисници).
Ако не можеш да го најдеш менито, еве објаснување: http://help.telecom.co.nz/app/answers/detail/a_id/32270

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom