Ќе се намали емитувањето на турски серии?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум за намалување туку за Комплетно укинување на Овој Шунд или по нашки кажано СРАЊЕ.За неписмени.Во европа сите филмови и серии се вакви бидејки има голем процент Неписмени.Ако има петиција за укинување на Оваа Стравотија Ве молам да ми кажете да се потпишам бидејки не можам повеќе да ги поднесам.Освен Турски ,Ганди и незнам други какви и нормални филмови Имаат гласовен Титл.Ако 3/4 од Европа се неписмени не мора и ние да бидеме.

site televizii koi emituvaat turski serii se za komercijala, oni ne zimaat pari od narodot, od reklami od drzavata sami si se snaogaat, a zasto se prikazuvaat turski serii bidejki gledajki gi niv rejtingot e mnogu pogolem nego li da se pusti nekoja amerikanska serija,za sporedba turska serija rejting vo termin na prikazuvanje 97%, amerikanska serija vo termin za prikazuvanje 5% pa sega videte sto poisplatlivo im e.

Не може да се намали, согласно програмата на ВМРО-Исламистичка, турските серии а и се турско во Македонија е добредојдено, а бога ми и приоритетно.
Гомна гадни, им сметаше српска и бугарска музика пошто била селска, а овде на нивните лични телевизии им дадоа да го тупеат и така тупиот народ.

не треба да се укинат турските индиските шпанските пакистанските и сличните сапунски срања ТУКУ треба да се укинат тие мизерни телевизии кои ги прикажуваат тие сериски перачи на мозок
па уште дури и ги синхронизираат со овие наши патетични глумци од приказните
и после ќе речат намалена е невработеноста :pos: актерите се вработија

не можам да ги слушам кога одам во дневната (да јадам да пијам и слично)

па онаа хистеричната жугич ако ја погодам ми иди да си ги сечам вените
таква да имам дома од тераса ќе ја фрлам

п.с а во хрватска само по една турска даваат (и тоа не е синхронизирана мислам)

п.с а во хрватска само по една турска даваат (и тоа не е синхронизирана мислам)

Во Хрватска одат 6 моментално, во Србија 7, во Бугарија 10, во Босна 8, а кај нас одат 5. Пак сме најмалку од другите земји, но веројатно ние најмногу ги мразиме овие серии затоа што се синхронизирани.

Во Хрватска одат 6 моментално, во Србија 7, во Бугарија 10, во Босна 8, а кај нас одат 5. Пак сме најмалку од другите земји, но веројатно ние најмногу ги мразиме овие серии затоа што се синхронизирани.

ти грешка да не си,само на канал 5 има пет турски серии

на канал 5 има 3,и една на Алфа има :icon_lol:
Две се на Канал 5
image1.jpg

На Алфа тоа е филм во 3-4 дела, несинхронизирани.

Не ти одговара зошто ти покажав факти? :vozbud:

хехе кои црни факти,таму даваат по 10 турски серии оти имаат по 200 Тв канали,и прекини да се расправаш со мене оти че јаиш ќотек :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom