Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Море 40-50% нека ни лупнат, па да видам после 10 000 невработени и ниедна кладилница нема да постои.

Со оваа мерка државата брзо ке види дека процентуално данокот што ке го собери од добитните тикети ке е далеку помал од данокот што го собира како профит на кладилниците бидејки профитот на кладилниците ке се намали како резултат на тоа што се повеќе ке почнат да се кладат онлине

Со оваа мерка државата брзо ке види дека процентуално данокот што ке го собери од добитните тикети ке е далеку помал од данокот што го собира како профит на кладилниците бидејки профитот на кладилниците ке се намали како резултат на тоа што се повеќе ке почнат да се кладат онлине

Само дури да увиди ќе помине најмалку 1 година.

Само дури да увиди ќе помине најмалку 1 година.
Бидејки сигурно 50 % од гласачкото тело во Македонија игра спортска предлагам да се достави ултиматум до владејачкиве партии ако не го повлечат законот, дека ке се гласа за опозицијата. Има одма да го сменат законот и плус на секое добитно ливче ке има субвенција од државата од 10 % а на недобитно ливче ке има субвенција од 50 % :pipi:

Ако имате добитно ливче имате уште малку време за да исплатите без да ви земат данок

KXx834z.jpg

кој ти се јави жити се ако не е тајна, од клубот ? :)
Да бе тренерот директно, одсекогаш вакви глупи прашања поставуваш или ?
Типстер со добар скор досеа шо сум го следел...важно е ?

Да бе тренерот директно, одсекогаш вакви глупи прашања поставуваш или ?
Типстер со добар скор досеа шо сум го следел...важно е ?

ахам добро, не туку мислев ако е од клубот и јас да ја уплатам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom