L
Löwe
Гостин
Море 40-50% нека ни лупнат, па да видам после 10 000 невработени и ниедна кладилница нема да постои.
Само дури да увиди ќе помине најмалку 1 година.Со оваа мерка државата брзо ке види дека процентуално данокот што ке го собери од добитните тикети ке е далеку помал од данокот што го собира како профит на кладилниците бидејки профитот на кладилниците ке се намали како резултат на тоа што се повеќе ке почнат да се кладат онлине
Бидејки сигурно 50 % од гласачкото тело во Македонија игра спортска предлагам да се достави ултиматум до владејачкиве партии ако не го повлечат законот, дека ке се гласа за опозицијата. Има одма да го сменат законот и плус на секое добитно ливче ке има субвенција од државата од 10 % а на недобитно ливче ке има субвенција од 50 %Само дури да увиди ќе помине најмалку 1 година.
Бет365Дечки, има овде онлајн кладачи? На која страна се кладите?
Со оглед на тоа дека е забрането обложување онлајн во Македонија може да затегнат и таму.Затоа, време е за онлајн обложување...
Со оглед на тоа дека е забрането обложување онлајн во Македонија може да затегнат и таму.
Хмм, пред 20минути ми се јавија за оваа и ја уплативАко сака некој нека си ја уплати не знам колку е сигурна ама мн е зборена
Ке ја пробам ја на 500
кој ти се јави жити се ако не е тајна, од клубот ?Хмм, пред 20минути ми се јавија за оваа и ја уплатив
Да бе тренерот директно, одсекогаш вакви глупи прашања поставуваш или ?кој ти се јави жити се ако не е тајна, од клубот ?
ахам добро, не туку мислев ако е од клубот и јас да ја уплатам...Да бе тренерот директно, одсекогаш вакви глупи прашања поставуваш или ?
Типстер со добар скор досеа шо сум го следел...важно е ?