Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби во Велес не се градат фабрики, ама цркви има на секој чекор......На здравје новата црква во Керамидна, во кругот на касарната!

Можеби во Велес не се градат фабрики, ама цркви има на секој чекор......На здравје новата црква во Керамидна, во кругот на касарната!
Со амин нека е. Доста џамии се градат. Односот новоизградени цркви-џамии не е ни 1:100. Нашите гастербајтери се натпревараат кој појако BMW ќе донесе, а Албанците кој повеќе ќе донира за џамија.

Шо е работаа со циганиве бе, го окупираа кај мене маалово. Сабајлево 2-3 пати пробале и кај мене да влезат гледам вратава отворена...Не знам што ќе беше да бев станат малце порано, ќе ги удавев. Ама најтрагично е што ни полиција реагира ни ништо, маме им ебам.

Каква нелојалност....неблагодарност и неродољубие .

Срамота за идната Македонска империја до Солун т.е територијата прред Балканските Војни.

Значи мора капацитети и тактички нуклеарни бомби но и биохемиски агенси...и напалм ќе втратиме!!
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 23:06 ---
Со амин нека е. Доста џамии се градат. Односот новоизградени цркви-џамии не е ни 1:100. Нашите гастербајтери се натпревараат кој појако BMW ќе донесе, а Албанците кој повеќе ќе донира за џамија.

Епа затоа и имаат односно немаат финансиски проблеми генерално.

има и фабрики бре,Леов на пример -газда човек,
кои на работниците им наплаќа по 10 денари за влез во таолет (во погонот).
Провери зошто.

Brat, policijata u veles kur ne ja boli za niso. A i zosto da ja boli? Vidi samo koj se policajci i se ke ti stane jasno... Da ne spomenuvam iminja ama koj e od tuneot bivsi traktordizja, koj kriminalec od pazariste, koj kelner rabotese predhodno, koj so zeleznicko skolo (ali uniforma si e unuforma dali zeleznicka ili dzandardska...) so fazla muabet.....

Шо е работаа со циганиве бе, го окупираа кај мене маалово. Сабајлево 2-3 пати пробале и кај мене да влезат гледам вратава отворена...Не знам што ќе беше да бев станат малце порано, ќе ги удавев. Ама најтрагично е што ни полиција реагира ни ништо, маме им ебам.

Бојчо Весов. Од кога и внуците станаа адвокати. Лесна му земја, сочувство до фамилијата.

нека се множат, многу направија за овој град да е тоа што е
Најголемите џабелебароши во цела држава.... за вакви луѓе Сталин имал решение Нема луѓе-нема проблеми

Најголемите џабелебароши во цела држава.... за вакви луѓе Сталин имал решение Нема луѓе-нема проблеми

лично овој и луѓето околу него на мојата фамилија и индиректно мене ни го направија животот пекол, само ќе им посакам сите што се од таа гарнитура да завршат на овој начин

Fala bogu me cuval gospod od ovaki lugje do sega ali za taa familija advokati i sudii imam slusnato samo losi muabeti, nitu eden ubav zbor. Vrv bese ednas u komercijala banka dodeka cekav red a pred mene bese edna zena od taa ista familija kako i se isponasa na devojkata sto rabotese na salter.... strasno, ne se opisuva takva arogancija i oset za nadmokj so zborovi.

Не ми се верува. Многу е, дури и за Македонија.

Епа види-и чуј сега, уочиле шефовите и газдата дека многу од ефективното работно
време работниците го поминувале во таолет (така ли се изговара за ВЦ) или тоалет,
и го користеле по 5-10 пати во смена,па Х 5минути,лесо се добива и резултатот па затоа
се решил Газда Лео на ваков чекор,со наплата да се намали одењето за кењане што ќе рече Ацид во повеќе наврати во некои теми,а па некои ќе докаже ај не јади лајна сега.
Дали е се уште на сила оваа „јапонска“одлука кај Лео,незнам-сепак ова е Македонија.

Anco, nema vrska toa. Pocnal da im naplakja bidejki svinjite vo WC-to vo fabrikata se ponasale kako gomna. Ne cistele posle niv od koga ke zavrsele rabota, ne pustale voda, brisele gzoi i toaletnata ja frlale na zemja a ne kade sto i e mesto i sl.... I za toa im vovel kako kazna taa naplata. Demek tie pari ke gi dal po cistacka za da im cisti po niv bidejki stokata so raboti tamu ne znae da si iscisti. Inace povekje ne im naplakja, toa bilo samo na kratok period kolku da gi zaplasi i da im vovede nekoj red. E sega dali toa vrodilo rezultat ili ne, neam poima. Ke prasam pa ke vi kazam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom