Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со амин нека е. Доста џамии се градат. Односот новоизградени цркви-џамии не е ни 1:100. Нашите гастербајтери се натпревараат кој појако BMW ќе донесе, а Албанците кој повеќе ќе донира за џамија.Можеби во Велес не се градат фабрики, ама цркви има на секој чекор......На здравје новата црква во Керамидна, во кругот на касарната!
Со амин нека е. Доста џамии се градат. Односот новоизградени цркви-џамии не е ни 1:100. Нашите гастербајтери се натпревараат кој појако BMW ќе донесе, а Албанците кој повеќе ќе донира за џамија.
Можеби во Велес не се градат фабрики, ама цркви има на секој чекор......На здравје новата црква во Керамидна, во кругот на касарната!
Шо е работаа со циганиве бе, го окупираа кај мене маалово. Сабајлево 2-3 пати пробале и кај мене да влезат гледам вратава отворена...Не знам што ќе беше да бев станат малце порано, ќе ги удавев. Ама најтрагично е што ни полиција реагира ни ништо, маме им ебам.
Се самоубил (пензиониран) велешки судија.....
Не ми се верува. Многу е, дури и за Македонија.кои на работниците им наплаќа по 10 денари за влез во таолет (во погонот).
Провери зошто.
Најголемите џабелебароши во цела држава.... за вакви луѓе Сталин имал решение Нема луѓе-нема проблеминека се множат, многу направија за овој град да е тоа што е
Најголемите џабелебароши во цела држава.... за вакви луѓе Сталин имал решение Нема луѓе-нема проблеми
Не ми се верува. Многу е, дури и за Македонија.