Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

Прв пат кога ја возев оваа стаза, кај се растресов скроз, плус малку ја промашив и се симнував кај што не може човек пешки да оди и искочив во Кисела вода. ;)

Прв пат кога ја возев оваа стаза, кај се растресов скроз, плус малку ја промашив и се симнував кај што не може човек пешки да оди и искочив во Кисела вода. ;)

Среќа пензијата не си ја фатил да видиш што е растресување :D

A кој е тој Орце?Половни продава ил? и јас сум за земање велосипед некој поасален па да добијам некое корисно инфо
Orce orka на фејсбук ќе го најдеш!Имаше многу велосипеди пред 1 недела на спорти сале.Јас имам земено уште пред 2 години од кај него.

не знам точно на што мислиш на "ти возиш"
Секоја чест за клиповиве.Навистина се супер.Со што се снимани?Go pro или некоја друга

Vo plan sum da zemam velosiped gledav neso treska sport imat 30% namalenie, spored podobrite poznavaci mozno e da se zgolemit popustot na pr 40% ili 50 % aku mozit i da mi preporacate nekoj

Која беше пензијата, да видам ?? Да не имаш клипче ?? :)

Исто се почнува како таа претходно само после камењата се врти лево не се продолжува право

Иначе прва патека со ја возев со AM от и одма се земав у дрво и тоа убаво :D

Исто се почнува како таа претходно само после камењата се врти лево не се продолжува право

Иначе прва патека со ја возев со AM от и одма се земав у дрво и тоа убаво :D

Да зезната е, тесна и многу камења, овде со хардтејл заебанција ќе биде. :)

Orce orka на фејсбук ќе го најдеш!Имаше многу велосипеди пред 1 недела на спорти сале.Јас имам земено уште пред 2 години од кај него.

Секоја чест за клиповиве.Навистина се супер.Со што се снимани?Go pro или некоја друга

Фала ти, снимено е со gopro 3+ black
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 18:30 ---
Да зезната е, тесна и многу камења, овде со хардтејл заебанција ќе биде. :)

ја имам возено и оваа патека, а возам hardtail точак

ја имам возено и оваа патека, а возам hardtail точак

Види, не реков дека не се вози со hardtail, него со full suspension е многу подруго, покомотна е вожњата, различна геометрија и амортизери, а со тоа побрза и постабилна . :)

Дали би можел некој искусен да даде подетални информации во врска со тоа каква опрема е потребна за зимска вожња? Сигурно постојат некои облеки што не ја задржуваат потта и дозволуваат лесно испарување и слично? Windproof јакни и слични ствари, кои се цените, што се ми е потребно, бидејќи не сум запознаен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom