Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Nema sansi Juventus da pobedi i da i bega na Roma +8 ... Ja odigrav X2 po malce i navijacki :P

Не сум знаел дека е толку мртов Монако,од факинг Ванс кој е последен во 24534556 лига на Франција прима 2 гола во прво полувреме.
Ја имав стаено 1+ 1п 2+2п и за еден ебан гол не ми ја даде,мајката да им ја ебам.
А убаво ливче склопив,милина...

Ајде манчестер прими еден гол аман

После манчестер не местеле! :свиркам:

Ајмо сега фиорентина голче

Зошто во странана за типување само 5 души има?

Тие што се останати се тие што ги задоволуваа условите на крај, значи да имаат минимум 90 натпревари, со исклучок на icerici кој има 86 ама и убедлив 'профит'.

Еве самоцитат:

Е па еве ви извештај од јадните петмина што останавме во игра на ипопуст. Icerici иако не ги задоволи правилата(90 натпревари) е морален победник бидејќи има тродупло од останатите. Мартин_92 и јас сме во плус, добро е, доколку се работеше за евра ќе имавме таман да прекараме нова година. Гудфела е ок, малку е во минус, а мондонико е најстрашен. Поздрав.

ЧЛЕН------------ОДИГРАНИ_НАТПРЕВАРИ----------ПОЕНИ
icerici----------------------------86------------------------------155
martin_92-----------------------91-----------------------------47.1
ocoffeebabe-------------------101-----------------------------41
goodfella------------------------ 90----------------------------(-23.5)
mondonico----------------------90----------------------------(-163.2)

И сега како сте расположени, да правиме нова тура или пак ќе се куропецате?

:cuc: - за Манчестер. Тенкју

Интересен систем без фиксови.. мада тука ако не го фатеше јунајтед ќе немаш ни за семки... за колку уплата ти е? со среќа фиоре и брага ...

Интересен систем без фиксови.. мада тука ако не го фатеше јунајтед ќе немаш ни за семки... за колку уплата ти е? со среќа фиоре и брага ...

за 200, 9000 добивка ако влезат сите. Манчестер ми ја кажаа уште пред 3 дена ама глуп јас.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom