Е методот не го кажувам, како што реков тој е за посебни личности, личности кои ми значат:wink: А палачинки само со другари правамДа не маваш со кикиритки по тој што ти се допаѓаили го тераш да ти прави палачинки :wink:
У право си, и ја сум таква. Ја досеа имам пријдено 2-3 пати ама више преку к*р ми е да ми приоѓаат некои сељаци од немај каде па шо знам, ќе треба и ја да се ангажирам малце...Леле ова дамнешниве далечни праисториски времиња немаат везе.
Де бе мајку му стара,има девојки на кои им е едноставно СРАМ.На пример и јас не ги разбирам девојките што провоцираат па се повлекуваат или пак демек ај сеа ќе се правам јака п.,па ќе чекам он да ми пристапи и ќе го мотам.Мене тоа ми е глупо на пример.Ако ти се свиѓа некој тип,а имаш храброст пријди му бе,а не сега ќе се заебавам со некој.
Еве лично јас немам пријдено на машко,а се сомневам дека во блиска,а богами и во подалечна иднина ќе пријдам или ќе го направам првиот чекор.А тоа не е затоа што сакам да глумам фраерка или затоа што сметам дека треба машкотот прво да потегне работа,него затоа што едноставно ми е СРАМ.
Зашто некои луѓе едноставно не го прифатат тој факт дека едноставно има девојки кои премногу се срамат?:uf:
Ne bi kazala deka se raboti za stereotipi! Toa e samo nacin na razmisluvanje na poedinci koi mislat deka ziveat vo 19 vek... Mnogu drugari mi imaat kazano deka se posrekni ako nekoja devojka prva im prijde... no sekako deka ima masko koe saka TOJ da go napravi prviot cekor (da ne zaboravime deka maskite se lovci po priroda ):pos2:Кој рекол дека девојките чекаат машкото да им пријде? Мислам дека тоа е речиси подеднакво. Сепак постојат оние стереотипи дека машкото мора да го направи првиот чекор но немора да е така.