Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Партал правите со скринериве:icon_lol:

Добро и овие што ги има во толку брзо време :) Oсобено скриновите на овој тип се неверојатно квалитетни што се подобри и од двд рип.На 42 инчи LED телевизор скоро како HD квалитет да гледаш.

^ И мене ми беше несфатлив крајот во the best offer. Каде исчезна Клер со портретите не ми е јасно.

Инаку ако може некој торент од хобитот да ми прати. :)

^ И мене ми беше несфатлив крајот во the best offer. Каде исчезна Клер со портретите не ми е јасно.

Човеци како бе не сфативте?
Клер работеше за сатерленд исто како и дечкото со саатите, доналд знаеше за сите слики купени на '' црно'' и дека вредат милијарди, но не може да ги прикаже како украдени што го прави грабежот совршено злосторство

Нели би било подобро после минимум 10 филма изгледани во Moviespotting да се пишува мислење, отколку после секој втор филм шо сме го изгледале?

Во врска со All Is Lost, тие што го гледале
Дали има некој што верува дека на крајот се спаси, режисерот оставил простор за дебата ама мене некако повеќе ми личеше сето тоа на халуцинација или нешто слично

Нели би било подобро после минимум 10 филма изгледани во Moviespotting да се пишува мислење, отколку после секој втор филм шо сме го изгледале?

Се сложувам, ептен грдо ми изгледа цело време после секој можен филм да се апдејтира. Нека постои правило од 10 нагоре :)

А баш сакав да се цитирам и да го додадам The Departed во листата:( 3 филма за 4 дена нот бед

тоа де

American Hustle :mad: . Режисер , актери ..се на место . Филмов :facepalm: . Толку е досаден што дури и со напрегање е тежок за следење . Среќа Ејми Адамс цице, нозе нешто што покажуваше . Најголемо разочарување годинава .

Може некој да ми прати линк/торент од The Conjuring филмот?
-Онака форумџиски ќе му се заблагодарам со 2-3 лајка. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom