Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
обожавам вакви петлици
Денес ми го донесоа капутов(ѓубретарец)... еден од подобрите што сум ги видел,многу ми се свиѓа...од ZARA
Ne znaev dali ova da go stavam ili ovaЛошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Е овај тренд со блузи од ваков материјал е преплавен... Во сите продавници го има...Уште малку Манго...
бооооооо грда ципелаКолекцијата на Манго, чие заштитно лице е Миранда Кер.
Јас не следам мода и појма немам од која година е овој модел. Ги ставив зашто за нив велат дека се единствените кондури на штикла кои може да ги носиш цел ден, а да не те болат нозете или да не бараш да се пресоблечеш у ниски после првиот саат.Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Што зборуваш, па во последнава година и пол, овој модел на чевли се меѓу најпопуларните. Ги има на речиси секој моден блог, секаде ги фалат како нов бум. Модата се враќа.Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Не е ништо точно од тоа што го кажа членот што те цитираше, баш во последните година и пол, овие го имаа својот пробив како моден бум.Јас не следам мода и појма немам од која година е овој модел. Ги ставив зашто за нив велат дека се единствените кондури на штикла кои може да ги носиш цел ден, а да не те болат нозете или да не бараш да се пресоблечеш у ниски после првиот саат.
Моментот кога машко ти кажува кои штикли се модерни...Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Види, точно е дека во деведесеттите беа модерни такви кондури, ама еве, модерни се и сега, т.е. од 2011.Што зборуваш, па во последнава година и пол, овој модел на чевли се меѓу најпопуларните. Ги има на речиси секој моден блог, секаде ги фалат како нов бум. Модата се враќа.
Не е ништо точно од тоа што го кажа членот што те цитираше, баш во последните година и пол, овие го имаа својот пробив како моден бум.
АнФем овие додека ги врзиш и одврзиш саат време помина.