Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
![]()
Денес ми го донесоа капутов(ѓубретарец)... еден од подобрите што сум ги видел,многу ми се свиѓа...од ZARA
Ne znaev dali ova da go stavamЛошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Е овај тренд со блузи од ваков материјал е преплавен... Во сите продавници го има...Уште малку Манго...
![]()
бооооооо грда ципелаКолекцијата на Манго, чие заштитно лице е Миранда Кер.
![]()
Јас не следам мода и појма немам од која година е овој модел. Ги ставив зашто за нив велат дека се единствените кондури на штикла кои може да ги носиш цел ден, а да не те болат нозете или да не бараш да се пресоблечеш у ниски после првиот саат.Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Што зборуваш, па во последнава година и пол, овој модел на чевли се меѓу најпопуларните. Ги има на речиси секој моден блог, секаде ги фалат како нов бум. Модата се враќа.Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Не е ништо точно од тоа што го кажа членот што те цитираше, баш во последните година и пол, овие го имаа својот пробив како моден бум.Јас не следам мода и појма немам од која година е овој модел. Ги ставив зашто за нив велат дека се единствените кондури на штикла кои може да ги носиш цел ден, а да не те болат нозете или да не бараш да се пресоблечеш у ниски после првиот саат.
Моментот кога машко ти кажува кои штикли се модерни...Лошо. Штиклата треба да е тенка и напред тој делот да не е поткренат. Ова е ептен ко од 95’ најкасно 2000та година. Тоа може да е за едно 10 години модерно, сеа не.
Види, точно е дека во деведесеттите беа модерни такви кондури, ама еве, модерни се и сега, т.е. од 2011.Што зборуваш, па во последнава година и пол, овој модел на чевли се меѓу најпопуларните. Ги има на речиси секој моден блог, секаде ги фалат како нов бум. Модата се враќа.
Не е ништо точно од тоа што го кажа членот што те цитираше, баш во последните година и пол, овие го имаа својот пробив како моден бум.
АнФем овие додека ги врзиш и одврзиш саат време помина.