Твитер календар 2014

Мислам дека официјалното објаснение е дека сме : заостанати, затворени, пирутанци , без имагинација и затоа не го сфаќаме календарот.

peopel is awlays talk so lets giv them sumthin to talk aboud

А ти нешо као ме деградираш?

не па пошто пишав 2 работи а ти се фати за првата:icon_lol: не мислев на тебе туку глеам општо сите го користите ова револуционерново па не ми беше јасно..А и незнам желбата за глеање голи мажи од машко како да ја опишам.

ова ревлуционерно освестен е нешто као педер?

Cim dole vo potpis mazi mu se lapaat jasno e kolku e saatot.
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 01:21 ---
Tri dena chekam da mi se objasni toa i + za seksualnoto zdravje ama dzabe chekam izgleda.

Jas mislam deka ni Zoran burevesnik ne moze da izvadi teorija sto ke go povrze so edno od tie dvete.

Поддршка за проектот на твитерџии.
Сепак, живееме во држава која забегува накај пуританство, каде и на скулптурите им се накалемуваат гаќи.
Во такви услови, дури и ова е авангарда.

Со жалење констатирам дека во МК човековото тело сеуште е табу и нешто кое буди нагон за гадење.
Of. Budi nagon za gadenje tehnickata obrabotka i svetlata na kalendarov.
Mnogu e raw. A modelite se ispod prosek, kaj gi najdoa...
Ama toa e, nikoj ne e tolku budala da si go odrzuva teloto i posle za bespari gol da se slika. Sum se trudela dobro da izgledam, ima da isplatite. I prostitutkite za pari go praat...
Za tie (ne)pari, tolku muzika :-D
Ne ni zapamtiv kako glasese "proektot"...

Не ја гледам разликата од тоа да висат курови и да висат цицки на состанок со клиент. Исто е.
Никој овде не спомна дека би ги закачил сликите и календарот, станува збор дека голотијата е еднаква, и машкото и женското тело се поеднакво убави, поентата е што концептот на календарот е утнат. Никој не спомна ни хејтеризам, ни бутур.

Разликата е во тоа што цицките не се полов орган.
Ај ти објасни ми која е разликата помеѓу машки цицки и женски цицки па ги криете толку.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ај ти објасни ми која е разликата помеѓу машки цицки и женски цицки па ги криете толку.

Со притискање од женските може да потече и млеко?

На календарот има и угол голи девојки, па никој не се фати за тоа да коментира.
Не реков јас дека ми се допаѓа календарот, прочитај ми ги мислењата пак. Друг ми беше муабетот.

Пошто голотија е нешто извонредно виртуозно. Со помош на твојата формула можам да генерирам ситуации во кои што со жалење тврдам дека постои антагонизам кон гомна, шлајмови, мрсули итн.

Човековото тело е извонредна креација на природата, да.
Да го споредуваш со тоа погоре што кажуваш, треба да си во најмала рака екстремно ретардиран.
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 02:35 ---
Of. Budi nagon za gadenje tehnickata obrabotka i svetlata na kalendarov.
Mnogu e raw. A modelite se ispod prosek, kaj gi najdoa...
Тешко дека светлата и техничката обработка можат било како да побудат „нагон за гадење“. Едноставно, може да ти се допаѓа или не.
Моделите се најнормални и најсекојдневни девојки и момчиња со најприродни тела. Не се ни анорексични манекенки/модели, ни па билдери на стероиди. Ако пак ваквите некој ги смета за привлечни и „изнад просек“, ондак има проблеми со наметнати (и погрешни) стандарди за природно и убаво.

Едно е да покажуваш секрети и шлајмови г`на итн.
Друго е да покажуваш малку за-вкус-неубаво тело.

Незнам која е потребата од толку ексциплитни слики. Календарот за мене е само безобразен и луд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom