Среќна нова година на сите!

Shahbaz

Транс Шиптaр
Член од
15 октомври 2013
Мислења
535
Поени од реакции
1.105
Среќна Нова!
Убаво да си поминете и да јадете свинско - на НГ за среќа се јадело нешто што рие со рилката напред. Значи, никако пилешко! :)
Каурска дискриминација на форумските торбеши! Засрами се!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Пазете што вика Курир:
http://www.kurir.mk/magazin/zivot/142930-VIDEO-Razocaruvacki-ognomet-za-docekot-na-2014-vo-Nov-Zeland

Гарант ќе пишат дека у Скопје имало најубав огномет. :pos:
"Огнометот со кој се прослави доаѓањето на новата година во Нов Зеланд, наиде на бројни критики поради неговото времетраење од една минута.
Освен тоа, воопшто не ги исполнил очекувањата на жителите и воопшто не бил спектакуларен."

- и така Новозеланѓани го добија својот најголем национален проблем.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Среќна нова година на сите форумџии, имајте луд помин вечерва. Здравје, љубов, среќа, кеш, секс, коли... сите желби да ви станат реалност. Некни си купив свечена пижама за оваа луда ноќ. Ве обожавам. Се читаме наредната година. Кисс.

H

HoT IcE

Гостин
Ви поскаувам среќна нова година на сите, да ви се исполнат сите цели, кој си полага Јануари, да си положи сите испити, и така. За вечер имајте убав провод, многу смеа и дружба. Поздрав4е. <3

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 1156.jpg Picture 1157.jpg Picture 1158.jpg
Јас почнав...
на сите среќна Нова Година, и што ме читаа и што не ме читаа во оваа што помина
а за догодина здравје на сите и пак да се слушнеме и почитуваме како Македонци.
Да нема повеќе делби на овакви и онакви, оти како тргнало ионака се помалку не има.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 1201.jpg Picture 1202.jpg Picture 1203.jpg
На сите членови на Кајгана и машки и женски,што годинава вршеа преговири за брак,
усмено и писмено а богами и практично,
ОД СЕ СРЦЕ ИМ ПОЖЕЛУВАМ ДА СЕ ЌЕРДОСААТ ГОНДИНАВА И СЕДНАТ ВО ОВОЈ ПЈТОН КАКО МЛАДОЖЕНЦИ И СЕ РАЗБИРА ПОТОА И 1-2-3-ПРИНОВИ.

Kajgana Shop

На врв Bottom