Среќна нова година на сите!

• Креатор на темата Креатор на темата MATE™
  • Време на започнување Време на започнување
Сега чекам Токио :icon_lol::pos:

Кажи кога ќе биде дочекот и во Палестина, еве ја елката спремна е:

379729_3614424016369_1047079670_n.jpg

:icon_lol:

Среќна Нова!
Убаво да си поминете и да јадете свинско - на НГ за среќа се јадело нешто што рие со рилката напред. Значи, никако пилешко! :)

Каурска дискриминација на форумските торбеши! Засрами се!

Пазете што вика Курир:
http://www.kurir.mk/magazin/zivot/1...acki-ognomet-za-docekot-na-2014-vo-Nov-Zeland

Гарант ќе пишат дека у Скопје имало најубав огномет. :pos:

"Огнометот со кој се прослави доаѓањето на новата година во Нов Зеланд, наиде на бројни критики поради неговото времетраење од една минута.
Освен тоа, воопшто не ги исполнил очекувањата на жителите и воопшто не бил спектакуларен."

- и така Новозеланѓани го добија својот најголем национален проблем.

Среќна нова година на сите форумџии, имајте луд помин вечерва. Здравје, љубов, среќа, кеш, секс, коли... сите желби да ви станат реалност. Некни си купив свечена пижама за оваа луда ноќ. Ве обожавам. Се читаме наредната година. Кисс.

Picture 1156.jpg Picture 1157.jpg Picture 1158.jpg
Јас почнав...
на сите среќна Нова Година, и што ме читаа и што не ме читаа во оваа што помина
а за догодина здравје на сите и пак да се слушнеме и почитуваме како Македонци.
Да нема повеќе делби на овакви и онакви, оти како тргнало ионака се помалку не има.

Picture 1201.jpg Picture 1202.jpg Picture 1203.jpg
На сите членови на Кајгана и машки и женски,што годинава вршеа преговири за брак,
усмено и писмено а богами и практично,
ОД СЕ СРЦЕ ИМ ПОЖЕЛУВАМ ДА СЕ ЌЕРДОСААТ ГОНДИНАВА И СЕДНАТ ВО ОВОЈ ПЈТОН КАКО МЛАДОЖЕНЦИ И СЕ РАЗБИРА ПОТОА И 1-2-3-ПРИНОВИ.

Среќна Нова 2014 година, се најубаво во новата година, многу среќа, здравје, љубов, берикет и уште многу дружба на форумов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom