Има средство се продава во Springfield. F-merka мислам дека се викаше, подобро е од хемиско.
Прашај таму
Имаш во Џамбо, мислам дека околу 200 и нешто денари на прв спрат.Средство за чистење LCD монитор?
Има некое име, ваљда не му е званично "средство за чистење LCD монитор"?Имаш во Џамбо, мислам дека околу 200 и нешто денари на прв спрат.
Оди во било кое хемиско, прашај, таму ќе ти кажат. Има едно во Веро центарот.Дечки бе..ај кажете!!!
Препорака за хемиско чистење на фармерки од боја за метал..
Дали имате искуство може ли да се исчисти или со што или каде.
Немам поима :/Има некое име, ваљда не му е званично "средство за чистење LCD монитор"?
имаш и во Анхоч, АМЦ, побарај средство за чистење ЛЦД монитор )) тука некаде е цената, 200 ден.Средство за чистење LCD монитор?
Во аптека 98% алкохол и мека крпа.Средство за чистење LCD монитор?
Две капки вода и сува мека крпаСредство за чистење LCD монитор?
Обично сретство за стакло и мека крпа или еленска кожаСредство за чистење LCD монитор?
Јас мониторот го чистам со обично средство за стакло само што јас имам специјална крпа за монитори но може и мека крпа имам пробано не прави никаков проблем. Битно не фрлајте пари за џабе ко демек така е најдобро.Обично сретство за стакло и мека крпа или еленска кожа
Јас мониторот го чистам со обично средство за стакло само што јас имам специјална крпа за монитори но може и мека крпа имам пробано не прави никаков проблем. Битно не фрлајте пари за џабе ко демек така е најдобро.
Ај сега мене помош ми треба се надевам ќе ми помогне некој до сабајле...
Каде можам да најдам прекрасни шолји за чај,кафе? значи ми треба некоја голема или така средна големина убави нормално бидејќи ми треба за подарок? и уште нешто да не знае некој дали утре ќе работи продавницата во трговски каде што има украси,кондоми откачени и такви некои работи таа што е на влезот од трговскиот? име и незнам. Бидејќи планирам за подарок да купам за сестрами и за другар ми.