Тоа што нас не пецка му е професионална деформација и траума од минатото,затоа не го земам толку здраво за готово ниту пак некоја дискусија водам,само одговарам на конкретни прашања.
Но како и да е,во право си.. темата не е за берик.
Јас при една дискусија ти кажав дека никого не сакам да напаѓам некој кој сам се брани. Ситуацијава моментално е 1-1 и можам слободно да те нападнам кроз дискусија бидејќи се наоѓам на твоја територија. Зошто сметаш дека темава не е за Берик кога темава гласи прашања за исламот и одговарање на тие прашања од муслиманите!?Веројатно има право да постави прашање и на истото да добие одговор, а со самото тоа што ќе постави прашање станува дел од таа дискусија и самата тема!
--- надополнето: 31 декември 2013 во 02:08 ---
Не како постар,туку како прв член на темава

Дискутирани се и одговорени многу работи,мене најмногу ме иритира кога се вртат и поставуваат исти прашања и за истите се дискутира.. и тоа не би ме иритирало толку да не се работи за истите членови кои ги поставиле истите тие прашања.
Ете бидејќи си нов,а на темава барем јас многу не се задржувам на дискусии туку се задржувам на принципот: прашање-одговор.
Ако имаш прашања,бујрум.[/quote]
Прашање- одговор!
Така на тематски или на краен испит ме прашуваа, но ова не се тестови туку дискусии и треба да се дискутира, по мое мислење.
Одговорите се наоѓаат во книгите, па така сега наместо та мавам по тастатура можам да ја долистам книгата која ја читам, но со неа нема да можам да дискутирам!
Еве прашање што твојот колега не ми го одговори.
Зошто во Коранот името Алах стои како гледиште и не личи како тој самиот да го пишувал Коранот?
А ако не ми го разбираш прашањето мислам на претходната страна го прецизирав.