Znaeme kako ne.. Isus a.s. ce se vrati da ti go udri toa stapot od glava, i da ti posvedoci deka si propadnal i na ovoj svet i na Ahiret.Знаат они дека царството е негово. Знаат добро кој ќе се врати. Дури и Исламот тоа го сведочи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaeme kako ne.. Isus a.s. ce se vrati da ti go udri toa stapot od glava, i da ti posvedoci deka si propadnal i na ovoj svet i na Ahiret.Знаат они дека царството е негово. Знаат добро кој ќе се врати. Дури и Исламот тоа го сведочи.
Фала. Болдираново сакав да го чујам.Znaeme kako ne.. Isus a.s. ce se vrati da ti go udri toa stapot od glava, i da ti posvedoci deka si propadnal i na ovoj svet i na Ahiret.
Фала. Болдираново сакав да го чујам.
Господ Бог Исус Христос нека ми суди како што сум заслужил.
цекај а кај остана синот божји. сеа го направи бог?!
Znaeme kako ne.. Isus a.s. ce se vrati da ti go udri toa stapot od glava, i da ti posvedoci deka si propadnal i na ovoj svet i na Ahiret.
Соул, добредојде назад, ни фалеа твоите глупости.
Туку, зошто баш Исус ќе се врати? Зошто не последниот пратеник, Мухамед, кој вие сакале или не да признаете, го ставате на пиедесталот на листата божји пратеници?
Исус ке се врати само заради тоа да потврди дека бил пратеник а не син божји или бог, и нема да дојде со мисија туку ке го следи патот на последниот пророк Мухаммед а.с.
Каде е моментално Исус според толкувањата на исламот?
според Куранот Исус е покрај господ
Во каква форма е покрај Господ? Материјална? Ќе го поткрепиш со ајети ова тврдење?
Како е воздигнат? Во материјална форма или неговата душа?
- 55, Кога Аллах рече: „О Иса, навистина, ќе те земам и ќе те воздигнам кон Мене, и ќе те очистам од оние кои не веруваат и ќе определам оние кои те следат да бидат над оние кои не веруваат, на Денот суден. Потоа Мене ќе ми се вратите па ќе ви пресудам за она за што станавте деленици!“
според Куранот Исус е покрај господ
Како е воздигнат? Во материјална форма или неговата душа?
во материјална форма
Кој всушност го напишал Коранот???
- 55, Кога Аллах рече: „О Иса, навистина, ќе те земам и ќе те воздигнам кон Мене, и ќе те очистам од оние кои не веруваат и ќе определам оние кои те следат да бидат над оние кои не веруваат, на Денот суден. Потоа Мене ќе ми се вратите па ќе ви пресудам за она за што станавте деленици!“