Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Не говорам јас за таа еволуција или што и да е.
Да се еволуираат/менуваат од еден вид во друг,на пр. од еден вид на риби во друг вид на риби,од еден вид на пчели во друг вид на пчели.. итн итн итн.
Ти тврдиш дека од животни сме еволуирале во луѓе.
Сите атеисти мислат вака или?
Фундаментална неукост.
Еволуцијата никаде не тврди дека од еден постоечки вид настанал друг! Значи никаде немаш дека од мајмун настанал човек, од риба мајмун и слично.
Постоечките видови еволуираат во нови, не во некои кои веќе постоеле.
И луѓето спаѓаат во животни, неможеш да прашаш дали еволуирале од нив, луѓето се животни од биолошки аспект.

Не се најде некој што ќе одговори?
10. Гледате како Он ги создаде небесата без столбови, а по земјата брдата ги расфрла за да не се тресете, и по неа, исто така, растури животни секакви... И од небесата Ние вода ви спуштаме и од земјата овозможивме да никнат од с# парови благородни.

11. Ова е создавањето Аллахово. Па, тогаш, покажете ми го она што го создадоа оние, освен Него. Но, зулумќарите сигурно се скршнати во заблуда јасна.

prvoto nesto sto licelo na covek so slicni potrebi bilo malo ili golemo? Da, zaboraviv ateistot misli i ne veruva a vernikot misli i veruva. Razlika e.
појма немам. има научници кое се занимаваат со таа проблематика која сеуште се изпитува
а околу мислењето, хммммм, од кога тоа верниците мислат? :confused:

Не се најде некој што ќе одговори?
10. Гледате како Он ги создаде небесата без столбови, а по земјата брдата ги расфрла за да не се тресете, и по неа, исто така, растури животни секакви... И од небесата Ние вода ви спуштаме и од земјата овозможивме да никнат од с# парови благородни.

11. Ова е создавањето Аллахово. Па, тогаш, покажете ми го она што го создадоа оние, освен Него. Но, зулумќарите сигурно се скршнати во заблуда јасна.
А што е прашањето овде?

Donald ne mi izgleda6 dorua pameten za6to vo 10 posta ispaga6 glup. Ilhj neznaes da citas?

Е. Баш тоа. Накратко. Што е прво јајцето или кокошката. Нон стоп викате како ние веруваме врз база на ништо. А вие. Како веруваш во еволуција а наједноставно прашање немаш одговор? И сега кој не размислува? Јас сум сватил дека за да нешто опстане треба да е способно, свесно, или да е чувано од некој и хрането и се
не е точно!!!

Е. Баш тоа. Накратко. Што е прво јајцето или кокошката. Нон стоп викате како ние веруваме врз база на ништо. А вие. Како веруваш во еволуција а наједноставно прашање немаш одговор? И сега кој не размислува? Јас сум сватил дека за да нешто опстане треба да е способно, свесно, или да е чувано од некој и хрането и се
А што врска има еволуцијата со атеизмот? Кај тоа пишува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom