Челзи - Ливерпул | 29.12.2013 | 17:00 | Стемфорд Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .
Коментаторов Гојко е краљ, ниеднаш не ги погоди играчиве на Ливерпул (освен Мињоле). КАТАСТРОФА

Па и Микел и Ето ги испоутиња. Демек двајцата нигери (без навреда Црнецвопариз) па исти се...а прво конституцијата на телото, па и позицијата се доволни фактори за распознавање. Најутепан коментатор од сите.

Па и Микел и Ето ги испоутиња. Демек двајцата нигери (без навреда Црнецвопариз) па исти се...а прво конституцијата на телото, па и позицијата се доволни фактори за распознавање. Најутепан коментатор од сите.

Ај тоа...ама Стерлинг со топка 20 минути и тој запнал Кутињо па Кутињо :facepalm:

Мислев нема полош играч од Шумуликовски.Али денес колку убаво ме демантираше Бредли Смит.

Мислев нема полош играч од Шумуликовски.Али денес колку убаво ме демантираше Бредли Смит.

Не вреди за 20те милиони што ги дадоа за него. Па и на тоа премиерлигашко искуство што го има, годините. Па плус и дека играше на своја позиција.

Се’ на се’, класична утка.

не ми се верува дека му се затиканчија на копиљ

И тоа Сако трчаше да го стигне Ето за да му го земе дресот.

Ај кај што се фалите со победата, па и со ова фалете се :D

Не се фалиме бе. Нигде не видов јас фанови на Челзи нешто многу да се фалат со победава. Повеќе тие истите што посакуваа пораз на Мурињо и ве гласаа на анкетата, сега ви серат. И не се нервирајте толку, што ако сте врзале два порази од двата најголеми фаворити за титула на гости :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom