Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Столе им фати око со настапите во Лига Европа, затоа го земаа без заебанции. не дека го немаа гледано пред да го соберат.

Го земаа и се заебаа, па затоа го шуткаат сега по позајмици.
Па ваљда италијанците нејќат да ја направат истата грешка ко со Столе и затоа сакаат прво да го земаат Шишковски на проба.

Па ваљда италијанците нејќат да ја направат истата грешка ко со Столе и затоа сакаат прво да го земаат Шишковски на проба.
Што зборуваш глупости, сеуште играч е на Удинезе,пратен е во добри клубови на позајмица,не е за џабе пратен во некој шити клуб,моментално игра за Гранада Б, а има статус и како втор голман на Гранада првиот тим,а бидејќи македонските медиуми се гомна тука кога е во прашање пренесување на информации за настапи на Мак фудбалерите,неколку пати беше и резерва на клупата на првиот тим на Гранада во Првата Шпанска Лига,дури и настапи на еден натпревар од Шпанскиот Куп .... :/

Што зборуваш глупости, сеуште играч е на Удинезе,пратен е во добри клубови на позајмица,не е за џабе пратен во некој шити клуб,моментално игра за Гранада Б, а има статус и како втор голман на Гранада првиот тим,а бидејќи македонските медиуми се гомна тука кога е во прашање пренесување на информации за настапи на Мак фудбалерите,неколку пати беше и резерва на клупата на првиот тим на Гранада во Првата Шпанска Лига,дури и настапи на еден натпревар од Шпанскиот Куп .... :/

урааааа за Столе
шо тропаш за работи кога не ги знаеш? :)
нека му заврши договрот со Удинезе па ќе праиме муабет кај ќе заврши ;)

урааааа за Столе
шо тропаш за работи кога не ги знаеш? :)
нека му заврши договрот со Удинезе па ќе праиме муабет кај ќе заврши ;)
Знам што зборувам,зш го следам цело време,еве ти и видео апдејти преку овој линк,не видеото,оди на корисникот ...

http://www.youtube.com/watch?v=QRQsdYIKQzY&feature=youtube_gdata_player

Па да,кој го ебе,зборуваш невистини,го пљукаш,наместо вистината и како е реалноста,наместо да искривувате,некоректнл навистина од вас
:pos:
шо се напна бе чоек. Ај ќе праиме мауабет за Столе кога ќе се врати у нашава лига за 1-2 години :D

Имам еден поздрав за @FARANG ;)

Ништо од поздравот Кико, секое чудо 3 дена кај вас. Се се мења освен Двојче, Тројче па и Четворче ќе биде. ;) Само вие продолжете ЈАКО :P
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 12:51 ---
ОК со ова се слагам мада не мислам ќе издржите. Што знам до сега никад не сте изиграле цела сезона како треба до крај, мислам дека кад тад ќе пукне нешто кај вас. Лани додуште така мислев и за Турново ама издржаа мада таму е многу различно се знае кој што е, кај вас тоа е голем проблем.
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 10:37 ---

Па затоа сте комедија. Плачете, па сега сте горе за на крај пак да плачете и да сте доле... Супер ви е, во една сезона свашта ќе видиш, ти викам јас перфектни сте за експерименти и тоа во сите сфери.

Полека има уште многу да се игра, битно е кај ќе завршите на крај.

ПУКНА...

Може ќе издржите ама чисто сумњам.

Ништо од поздравот Кико, секое чудо 3 дена кај вас. Се се мења освен Двојче, Тројче па и Четворче ќе биде. ;) Само вие продолжете ЈАКО :P
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 12:51 ---
ПУКНА...

Може ќе издржите ама чисто сумњам.

Ти се наполни душата? Ако кенгур, радвај се.

Ти се наполни душата? Ако кенгур, радвај се.

Ма ми е гајле мене за вас, јас и онака не ве сфаќам сериозно од секогаш сте биле слепо црево у државата, него само сакав да те потесетам дека НЕ ВЕ БИВА

Ма ми е гајле мене за вас, јас и онака не ве сфаќам сериозно од секогаш сте биле слепо црево у државата, него само сакав да те потесетам дека НЕ ВЕ БИВА

Ок. Поз.

Не е за мајтап тоа што им се дешава на битолчани.

Тоа може на овие од Шкендија само. Остоја, Ранџеловиќ, Хорхе, Блажевски, Баже Илиосски, хмм не ми текнува уште некој.
Се пуваат со пари, и на крај зимаат хонорарни борци од Сирија.
На крај и Жуниор коа ќе им го зачука :LOL:

Не е за мајтап тоа што им се дешава на битолчани.

Тоа може на овие од Шкендија само. Остоја, Ранџеловиќ, Хорхе, Блажевски, Баже Илиосски, хмм не ми текнува уште некој.
Се пуваат со пари, и на крај зимаат хонорарни борци од Сирија.
На крај и Жуниор коа ќе им го зачука :LOL:

За џабе не се побратими :P. Како си ручаат заедно уште музика фали, еве да не се расправаат српско нешто нека е :D

е како се заебале? па не го земаа за да им биде замена за Ханданович! го земаа затоа што како и што реков претходно, Удинезе инвестира во иднината. земаат млади играчи и после ги препродаваат. а Столе мораше да го пратат некаде каде што ќе игра. за млад голман не е мн важно дали е прва или петта лига, за млад голман важно е да му шутираат, да вежба одбрани, а Столе токму тоа и го прави. знаат во Удинезе мн добро што прават, не им е прв пат!

е како се заебале? па не го земаа за да им биде замена за Ханданович! го земаа затоа што како и што реков претходно, Удинезе инвестира во иднината. земаат млади играчи и после ги препродаваат. а Столе мораше да го пратат некаде каде што ќе игра. за млад голман не е мн важно дали е прва или петта лига, за млад голман важно е да му шутираат, да вежба одбрани, а Столе токму тоа и го прави. знаат во Удинезе мн добро што прават, не им е прв пат!

За млад голман потребни се утакмици, а не шутеви на тренинг, изгеда не знаеле шо прат па еве сега го шуткаат од 4та во 5та лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom